JOŠ LOŠIH VESTI ZA ĐOKOVIĆA: Siner bio na ivici ponora, pa UVEĆAO prednost u odnosu na Novaka

Autor:

Sport

21.06.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Provukao" se pored Štrufa.

JOŠ LOŠIH VESTI ZA ĐOKOVIĆA: Siner bio na ivici ponora, pa UVEĆAO prednost u odnosu na Novaka

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner doživeo je pravu dramu u četvrtfinalu turnira u Haleu, ali je uspeo da se podigne i ostvari plasman u polufinale, nadmašivši svoj prošlogodišnji rezultat. Siner je ostvario pobedu nad Janom Lenardom Štrufom rezultatom 2-1, u setovima 6:2, 6:7 i 7:6.

U prvom setu, Siner je ostvario dva brejka u izuzetno dugim gemovima, stvarajući napetu atmosferu na terenu.

Nakon izuzetno napetih dvanaest gemova bez oduzetog servisa, Štruf se bolje snašao u tajbrejku drugog seta i slavio rezultatom 7:1, što je dodatno pojačalo dramu na terenu.

U trećem setu nije bilo brejkova, ali je Siner uspeo da iskoristi svoje iskustvo i veštinu u tajbrejku, ostvarivši pobedu rezultatom 7:3. Ova odlučujuća pobeda dovela je Sinera do dodatnih 110 bodova.

Ovom pobedom, Siner je dodatno povećao svoju prednost u odnosu na Novaka Đokovića na ATP tabeli. Dok Đoković trenutno ima 8360 bodova, Siner se nalazi na 9590 bodova, što je razlika od 1230 bodova u korist Italijana.

Sinerov izuzetan nastup na turniru u Haleu definitivno je obeležio ovu tenisku sezonu, ostavljajući ljubitelje tenisa u nestrpljenju iščekivanja njegovog daljeg nastupa.

Janik Siner italijanski je teniser. Dana 10. juna 2024. godine prvi put je postao najbolji teniser sveta u singlu. Siner je 29. teniser u istoriji koji je uspeo da se domogne vrha ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading