ĐOKOVIĆ SE SPREMA ZA POVRATAK NA TEREN: Evo šta je poručio svom velikom rivalu

Autor:

Sport

25.06.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme punom parom.

ĐOKOVIĆ SE SPREMA ZA POVRATAK NA TEREN: Evo šta je poručio svom velikom rivalu

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković, trenutno u Londonu, ističe da je njegov plan bio da se oporavi i trenira kako bi bio spreman za učešće na Vimbldonu. Iako mnogi smatraju da to nije realno, Đoković ističe da ne bi bio tamo da nije dobio dozvolu svog lekarskog tima.

Sastanak između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, koji je prošle godine pobedio Đokovića u finalu, privukao je pažnju. Đoković je pohvalio mlade igrače, nazivajući ih "pravim zverima", dok se Alkaraz spremao za sparing sa Stenom Vavrinkom.

Đoković je održao egzibicioni sparing sa Federikom Korijom, 71. teniserom sveta iz Argentine, kako bi testirao svoje operisano koleno. Igrali su dva taj-brejka, a iako je Korija pobedio u drugom setu, Đokovićev cilj je bio da proceni kako će njegovo koleno izdržati napore.

Dok je Đoković sparingovao sa Korijom, Alkaraz se pripremao za sparing sa Stenom Vavrinkom. Alkaraz je uspeo da pobedi sa 6:4, 6:4, dok Vavrinka brani titulu i sa nestrpljenjem iščekuje odluku Đokovića o učešću na Vimbldonu.

Pored teniskih dešavanja, knjiga "Novak, pariske priče" privlači pažnju javnosti, pružajući uvid u emotivne trenutke slavnog tenisera. Ova knjiga, sa neviđenim fotografijama, nudi čitaocima priliku da upoznaju Đokovića u potpuno novom svetlu.

Novak Đoković ostaje fokusiran na oporavak i pripreme za Vimbldon, dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje njegovo učešće na ovom prestižnom teniskom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading