NOVAKOV "DAN D": Na Vidovdan se sve vidi! Đoković očekuje važne vesti sa Vimbldona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će biti poznato oko podneva.

NOVAKOV "DAN D": Na Vidovdan se sve vidi! Đoković očekuje važne vesti sa Vimbldona!

Foto: Instagram.com/wimbledon

Srpski teniser Novak Đoković naćiće se na žrebu trećeg Grend slema u godini. Iako se oporavak od povrede kolena čini boljim nego što se očekivalo, postoji zabrinutost oko njegove sposobnosti da igra na ovom prestižnom turniru.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odradio je trening na Vimbldonu sa Janikom Sinerom, protiv koga je igrao jedan set i nažalost izgubio ga.

Srpski as je tom prilikom rekao da mu je telo spremno da zaigra na trećem Grend slemu, koji počinje u ponedeljak, ali on nije bio zadovoljan time što ga je trenutno prvi reket sveta pobedio sa 6:3.

 

 

Okupljenim novinarima je posle jednog gema priznao da nije siguran kako to da reši problem.

- Ne znam šta da radim, nula poena sam dobio - istakao je Nole.

Do kraja treninga je uspeo da se podigne, pa je dobio dva gema, kojima je pridodao i jedan brejk.

I pored neizvesnosti, Novak Đoković se nalazi u žrebu Vimbldona kao drugi nosilac. Žreb za turnir će se održati u petak, 28. juna, s početkom od 11 sati. Direktan TV prenos nije dostupan, ali ljubitelji tenisa će moći da prate dešavanja putem zvaničnog sajta Vimbldona, a sve informacije možete pratiti i na portalu Republika.rs.

Novak Đoković ima 37 godina. Ima i načeto koleno. Ima iza sebe i operaciju meniskusa, ali i veliku želju da osvoji zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Nikada nije uspeo Nole da dođe do najsjajnijeg odličja na Igrama, a ove godine pokušaće to na podlozi koja mu najmanje odgovara – šljaci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading