IPAK GA SE PRIBOJAVAJU! Uoči starta Vimbldona, ruski teniser otvorio dušu: "Nikada ne znate šta Novak oseća u sebi"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2024

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je spreman za najveće izazove na terenima "Sveengleskog kluba".

IPAK GA SE PRIBOJAVAJU! Uoči starta Vimbldona, ruski teniser otvorio dušu: "Nikada ne znate šta Novak oseća u sebi"!

Foto: Twitter.com/Novak Djokovic

Ni povreda kolena, operativni zahvat i period oporavka tokom i nakon ovogodišnjeg Rolan Garosa, nisu ga sprečili da se nađe na Vimbldonu.

Najbolji teniser u istoriji ove igre, Novak Đoković iznenadio je mnoge svojom odlukom da učestvuje na Vimbldonu, i to uprkos nedavnoj operaciji desnog kolena. Iako je već neko vreme u Londonu, gde je trenirao sa Janikom Sinerom i odigrao prijateljski meč protiv Danila Medvedeva u Harlingtonu, mnogi su se pitali da li je zaista spreman za ovaj izazov.

Nakon što je Đoković savladao ruskog tenisera rezultatom 6:3, 6:4, Medvedev je podelio svoje utiske o Novakovom stanju i spremnosti: 

- Meni se čini da je dobro, ali nikad ne znate šta Novak oseća u sebi - istakao je Rus i dodao:

- Na Vimbldonu se igra do pet setova i to nikad nije lako za koleno, tako da ne znam kako će sve to izgledati tokom mečeva. Ali delovalo je da se dobro kreće čak i kad bih ga malo uhvatio spuštenog garda.

Republika

Foto: Twitter.com/Novak Djokovic

Spreman je!

 

Ostaje da se vidi kako će se srpski as nositi sa zahtevima brze travnate podloge i potencijalno dugih mečeva na Vimbldonu.

Novak Đoković je poznat po svojoj posvećenosti tenisu i izuzetnoj spremnosti da se nosi sa teškoćama. Njegova odluka da se takmiči na Vimbldonu, uprkos nedavnoj operaciji i brizi navijača, jasno pokazuje koliko je posvećen svom sportu i koliko želi da ostvari uspeh na ovom turniru.

Ostaje nam da pratimo razvoj događaja na Vimbldonu i da vidimo kako će se Novak Đoković nositi sa izazovima koje donosi ova vrsta takmičenja. S obzirom na njegovu dosadašnju karijeru i sposobnost da se izbori sa teškoćama, nema sumnje da će pružiti svoj maksimum na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading