OLGA ESKIVIRALA VIMBLDON DA MOŽE DA STIGNE DA GLEDA DEČKA: Ima šest sati da stigne u Frankfurt

Autor:

Sport

01.07.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilovićeva ekspresno ispala u Londonu.

OLGA ESKIVIRALA VIMBLDON DA MOŽE DA STIGNE DA GLEDA DEČKA: Ima šest sati da stigne u Frankfurt

Foto: Instagram/danilovicolga

Jan Oblak i Olga Danilović

Srpkinja Olga Danilović suočila se sa porazom u prvom kolu Vimbldona od rumunske teniserke Anke Todoni. Meč je završen rezultatom 2:0, po setovima 7:5 i 6:1, a Danilovićeva je propustila nekoliko povoljnih prilika tokom prvog seta, posebno nakon što je uspela da izjednači rezultat na 5:5.

Todoni, 142. teniserka sveta, sprečila je reprizu njihovog prethodnog susreta na kvalifikacijama za Rolan Garos, gde je Danilović slavila rezultatom 2-1, te se plasirala u naredno kolo u Londonu.

Posle prvog seta koji je ispustila u finišu, Danilovićeva je pala i psihički i fizički, pa na kraju ubedljivo izgubila drugi i rano ispala sa Vimbldona.

Republika

Foto: Instagram

Olga Danilović i Jan Oblak

Međutim, sa druge strane ovo mogu biti i dobre vesti za nju. Razlog tome je njen dečko - Jan Oblak. Golman reprezentacije Slovenije večeras od 21 čas braniće boje svog nacionalnog tima u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Portugala. Jasno je da je njegova selekcija veliki autsajder, ali su u grupi sa po remijem sa Srbijom, Danskom i Engleskom pokazali da i te kako mogu da se nose sa mnogo, na papiru, jačim timovima.

S obzirom na to da je Danilovićeva ekspresno ispala sa Vimbldona, ukoliko požuri, može stići da gleda dečka večeras. Ona mu je već pružala podršku u dosadašnjem toku kontinentalne smotre u Nemačkoj, a ako malo skrati tuširanje moći će to da učini i danas. Meč se igra u Frankfurtu, pa ostaje da ispratimo hoće li tamo biti i Olga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading