PRIPREMITE SE: Australijanac je samo usputna stanica na putu ka trofeju - evo gde možete gledati duel Đokovića i Popirina!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.07.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac je u dosadašnjem delu turnira eliminisao dvojicu južnoameričkih tenisera, ali sada mu predstoji, nadamo se neprelazna prepreka.

PRIPREMITE SE: Australijanac je samo usputna stanica na putu ka trofeju - evo gde možete gledati duel Đokovića i Popirina!

Foto: Twitter.com/Wimbledon

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, sprema se za duel trećeg kola na ovogodišnjem Vimbldonu, gde će mu protivnik biti Aleksej Popirin.

Popirin je zabeležio trijumf nad Argentincem Tomasom Ečeverijem u prethodnom kolu, a ostaće upamćeno da je viđen maratonski duel u pet setova koji je na kraju pripao Australijancu rezultatom 3:2 (3:6, 6:4, 4:6, 6:4, 6:3), a treba podsetiti da je na početku vimbldonskog turnira eliminisao brazilskog tenisera Tijaga Monteira rezultatom 3:1 (6:4, 6:7, 6:3, 6:4).

Kada je reč o najboljiem teniseru u istoriji belog sporta, on je bez većih problema savladao  Čeha  Koprivu i Firnlija iz Velike Britanije izgubivši samo jedan set.

U prvom delu turnira, Novak Đoković je demonstrirao svoju nadmoćnost ostvarivši ubedljive pobede protiv Koprive i Firnlija. Njegova izvanredna forma i koncentracija na terenu su privukli pažnju publike i stručnjaka, dok su njegove veštine i odlučnost bile ključne za osvajanje ovih mečeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Sa druge strane, Aleksej Popirin je takođe pokazao izuzetnu formu u pobedama nad Ečeverijem i Monteirom. Njegova snaga i tehnika su ga doveli do trećeg kola gde će se suočiti sa jednim od najvećih izazova u svojoj karijeri - mečem protiv Novaka Đokovića.

Današnji meč igra se na Centralnom terenu sa početkom od 19 časova, a ljubitelji tenisa će meč moći da prate u direktnom prenosu na RTS-u 2, a istovremeno sve zanimljivosti sa najprestižnijeg turnira na planeti možete pratiti na portalu Republika.rs.

Očekuje se da će duel između Đokovića i Popirina biti izuzetno uzbudljiv i neizvestan. Obojica igrača su u odličnoj formi i spremni da pokažu svoje najbolje igre pred publikom na Centralnom terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading