ZAŠTO TAKO, DANILE? Medvedev UKRAO Đokovićevu foru, koju je Novak PRESTAO da koristi!

Autor:

Sport

06.07.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser ispao kopija srpskog asa.

ZAŠTO TAKO, DANILE? Medvedev UKRAO Đokovićevu foru, koju je Novak PRESTAO da koristi!

Foto: Twitter.com/Novak Djokovic

Uoči četvrtfinala Vimbldona, ruski teniser Danil Medvedev odlučio je da se maskira u legendarnog Džona Mekinroa i snimi šaljivi video.

Ova neobična ideja izazvala je pažnju javnosti i pokazala da teniseri imaju vremena za opuštanje i zabavu i van terena. Ipak, nije ovo prvi put da igrači sa Tura koriste maskiranje i imitiranje protivnika u šaljive svrhe.

Novak Đoković je bio "pionir" u ovoj vrsti zabave kada je svojevremeno imitirao Španca Rafaela Nadala i Ruskinju Mariju Šarapovu, svoju veliku prijateljicu.

Ipak, kako je vreme prolazilo, srpski as je odlučio da prestane sa ovom praksom iz poštovanja prema drugim teniserima. Ovaj gest pokazuje da i van terena, igrači "belog sporta" vode računa o svojim postupcima i ponašanju.

Ovo je još jedan primer koliko su teniseri kreativni i spremni da se zabave i pokažu svoju drugu stranu, van teniskih terena. Publika je imala priliku da vidi ovu neobičnu stranu Danila Medvedeva, koja je izazvala simpatije i nasmejala mnoge.

U svakom slučaju, potez Rusa je još jedan dokaz da teniseri, pored velikih napora i posvećenosti koje ulažu na terenu, imaju vremena za opuštanje i zabavu, te da znaju da se dobro zabave i nasmeju i van teniskih terena. 

Danil Medvedev vodi u meču 3. kola protiv Jana Lenarda Štrufa, koji je prekinut zbog kiše, a Rus ima 2:1 u setovima. Ukoliko prođe dalje, peti nosilac u Londonu igraće protiv desetog kosturaša, Bugarina Grigora Dimitrova u osmini finala trećeg Grend slema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading