BEKER "NAMESTIO" ĐOKOVIĆA: Nemac glavni krivac što je Novak danas u problemu i strepi

Autor:

Sport

08.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njega kao da igra s ogledalom u osmini finala Vimbldona.

BEKER "NAMESTIO" ĐOKOVIĆA: Nemac glavni krivac što je Novak danas u problemu i strepi

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Novak Đoković igraće večeras za plasman u četvrtfinale Vimbldona, a protivnik će mu biti mladi Danac Holger Rune. Biće to njihov šesti susret, a interesantno je da Nole ima samo pobedu više u odnosu na 15. tenisera sveta. Šta više, naš as je čak i zastajao za Dancem, ali je onda rešio protekla dva duela u svoju korist.

Biće to njihov prvi međusobni duel na najbržoj podlozi travi, a ono što je evidentno je da neće biti tajni i to iz više razloga. Šta više, Novak će morati da strepi jer protivnik nije nimalo naivan, a on još nije zalečio povredu kolena u potpunosti. Za početak, Rune ne krije da mu je Novak bio idol kada je ulazio u teniske vode, a to je i ponovio kada ga je pobedio prošle godine na mastersu u Rimu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Slika sa idolom: Mali Rune sa Đokovićem

 

- Svaki put kada igram protiv Novaka je izazov. On je jedan od najboljih tenisera svih vremena, znao sam da moram da budem najbolja verzija sebe. To sam juče rekao i danas uspeo, ponosan sam na sebe. Ja sam njegov veliki fan, on mi je velika inspiracija - rekao je tada Rune.

Pričao je Danac i o Rodžeru Federeru kao inspiraciji na Vimbldonu i da je i od njega pokupio mnogo toga kao osmostrukog osvajača najprestižnijeg turnira na svetu. Međutim, Rune je mogao da sazna i velike tajne o Đokoviću i to od Borisa Bekera.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Rune i Beker

 Naime, Nemac, koji je trenirao Novaka godina, je krajm prošle i početkom ove godine bio trener mladog Danca. Upravo je on mogao da otkrije kako se pobeđuje Nole na Vimbldonu, a čak je i sam u više navrata poredio Đokovića i Runea.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Beker

- Kada sam počeo sa Novakom, imao je 25 ili 26 godina i već je bio šampion, ali je izgubio mesto od Nadala. Zbog toga je morao da ponovo otkrije sebe da bi se vratio na prvo mesto i osvojio druge grend slem turnire. Bio je to drugačiji izazov. Novak je posle prošlog meča rekao da je igrao protiv svog ogledala i to je veliki kompliment. Ali Holger mora da se približi Novaku, to je najveći izazov - rekao je Beker zimus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading