ĐOKOVIĆA NA VIMBLDONU GLEDA FUDBALSKA LEGENDA: Bivši as Real Madrida navija za Novaka protiv Runea (FOTO)

Autor:

Sport

08.07.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji uz najbolje.

ĐOKOVIĆA NA VIMBLDONU GLEDA FUDBALSKA LEGENDA: Bivši as Real Madrida navija za Novaka protiv Runea (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune trenutno odmeravaju snage u osmini finala Vimbldona, a osim furioznog početka Noleta, u centru pažnje je bila i podrška koju ima srpski teniser.

Naime, na tribinama Centralnog terena za Đokovića navija i nekadašnji as Real Madrida, Geret Bejl.

Bejl se prošle sezone penzionisao iz fudbala i posvetio golfu, ali ga očigledno zanima i tenis, a zna i koga treba da gleda.

Podsetimo, Đoković i Rune su se susreli nekoliko puta u prošlosti, sa promenljivim rezultatima. Prvi međusobni okršaj je bio na Ju Es openu 2021. godine, gde je Novak pobedio. Međutim, Rune je uspeo da ostvari dve vezane pobede nad Đokovićem na Masters turnirima u Parizu 2022. i Rimu 2023. godine. Ipak, srpski teniser je kasnije uspeo da preokrene situaciju i ostvari dve pobede nad Runeom, prvo u Parizu 2023. godine, a zatim i u Torinu na završnom turniru iste godine.

Nakon povrede kolena i operacije, Novak Đoković se ekspresno vratio na teren, ali mnogi su očekivali da neće pružati partije dostojne šampiona, međutim, barem za sada, on im je zapušio usta. U prve tri runde savladao je Koprivu, Firnlija i Popirina sa dva izgubljena seta, od Britanca i Australijanca. Danas ga očekuje najteži izazov i prava provera da se vidi gde je Novak trenutno i kolike su mu mogućnosti. Ukoliko slavi, u četvrtfinalu igraće protiv Aleksa de Minora koji je eliminisao Artura Fisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading