ZNA SE TAČNO VREME FINALA VIMBLDONA: Promenjeno je zbog vremeskih neprilika, evo kad će se održati

Autor:

Sport

09.07.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremite se za spektakl.

ZNA SE TAČNO VREME FINALA VIMBLDONA: Promenjeno je zbog vremeskih neprilika, evo kad će se održati

Foto: Instagram.com/wimbledon

Organizatori Vimbldona su objavili da će doći do promena u rasporedu zbog lošeg vremena koje je pravilo ogromne probleme na ovogodišnjem turniru. Kiša je skoro svakog dana uzrokovala pomeranje ili odlaganje mečeva, što je dovelo do izazova u organizaciji takmičenja. Čak i za standarde Londona, bilo je previše kišnih perioda, što je navelo komisiju za raspored da preduzme određene korake da bi se turnir uspešno završio.

Usled konstantnog kišovitog vremena u poslednjih osam dana, organizatori nisu uspeli da kompletiraju celu prvu rundu mečeva u miks dublu. Komisija za raspored je zbog toga utvrdila da nije moguće igrati finale mešovitih parova u četvrtak i donela odluku da revidira raspored finala. Ova odluka im daje maksimalnu fleksibilnost da završe turnir na vreme i odigraju sva odgovarajuća finala na Centralnom terenu.

Novak Đoković, drugi teniser sveta, ostvario je pobedu nad Holgerom Runeom sa rezultatom 6:3, 6:4, 6:2 u osmini finala. Ova pobeda predstavlja njegovu najbolju partiju na turniru, pružajući nadu i ohrabrenje svim njegovim navijačima pred nastavak takmičenja. U četvrtfinalu će se susresti sa Aleksom de Minorom u sredu, ali vreme meča još nije poznato.

Finala svih takmičenja će se odigrati na Centralnom terenu u subotu 13. jula i nedelju 14. jula, pružajući gledaocima priliku da prisustvuju vrhunskim teniskim duelima.

 

 

Finale muškog singl takmičenja će se, po objavi Vibldona, održati u nedelju, u 14 časova.

Sve u svemu, promene u rasporedu su nužne da bi se turnir uspešno završio uprkos izazovima koje je donelo loše vreme. Navijači i teniseri su uzbuđeni zbog nastavka takmičenja i finala koja nas očekuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading