LEGENDARNI AS ZAGRMEO ZBOG NOVAKA! Mrze ga zato što je Srbin!

Autor:

Sport

09.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči nekadašnjeg šampiona.

LEGENDARNI AS ZAGRMEO ZBOG NOVAKA! Mrze ga zato što je Srbin!

Foto: Profimedia

Nakon pobede u osmini finala Vimbldona, najbolji srpski teniser Novak Đoković nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo ponašanjem publike.

Iako je odlučio da igra turnir uprkos operaciji kolena, rekorder po broju Grend slem titula se suočio sa nepoštovanjem publike i isprozivkama.

- Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim lakuuuuu noć. Doooooooobro veče, doooooooobro veče. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - rekao je Đoković posle pobede nad Runeom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro je stao u Novakovu odbranu

U Noletovu odbranu stao je i legendarni teniser Džon Mekinro, koji je istakao da je najbolji u istoriji bio nepoštovan na mnogim mečevima samo zato što je Srbin.

- Ne mislite li da je na turu bilo najmanje 100 mečeva u prethodnih 10-15 godina gde je Đoković bio nepoštovan, samo jer je dobar teniser? Šta je on to uradio tako loše? Recite nešto, on to želi? Jer se takmiči toliko jako kao i svi ostali? Je l zato što dolazi iz Srbije - upitao je Mekinro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading