NOLE NIJE JEDINI SRBIN KOJI DANAS IGRA NA VIMBLDONU: U dalje takmičenje se probila i ova naša teniserka

Autor:

Sport

10.07.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je dan za tenis.

NOLE NIJE JEDINI SRBIN KOJI DANAS IGRA NA VIMBLDONU: U dalje takmičenje se probila i ova naša teniserka

Foto: www.profimedia.rs

Vimbldon 2024. ulazi u završnu fazu, a ljubitelji tenisa imaju priliku da prate četiri veoma uzbudljiva meča u muškoj i ženskoj singl konkurenciji. Osim toga, tu su i mečevi četvrtfinala dublova u obe konkurencije, kao i osmine finala mešanih parova. Svoje mesto na terenima "Ol Ingland klaba" naći će čak i juniorski teniseri i teniserke, a među njima će se naći i naša mlada predstavnica Teodora Kostović, koja ima samo 17 godina.



Naravno, najveću pažnju privlači meč Novaka Đokovića i Aleksa de Minora, koji će se odigrati od 16 časova. Ova borba za prolazak u polufinale sigurno će biti jedan od glavnih teniskih događaja dana. U isto vreme, na Terenu broj 1, Jelena Ostapenko će se suočiti sa Barborom Krejčikovom, dok će na Centralnom terenu Elena Ribakina i Elina Svitolina odmeriti snage.

Dok se Vimbldon 2024. bliži kraju, teniski svet je uzbuđen zbog četvrtfinala u muškoj i ženskoj konkurenciji. Mečevi poput onog između Novaka Đokovića i Aleksa de Minora obećavaju vrhunski tenis, dok dokumentarni serijal "Novak, neispričane priče" pruža uvid u život jednog od najboljih tenisera svih vremena. Pratite sve teniske dešavanja na Sportalu i uživajte u vrhunskom tenisu na Vimbldonu.

Da se podsetimo, Novak Đoković se poigrao sa svojim rivalom u osmini finala ovogodišnjeg Vimbldona. On je na putu ka samoj završnici najprestižnijeg turnira na planeti "počistio sa terena" Danca Holgera Runea rezltatom 3:0 (6:3, 6:4, 6:2), čime je zakazao četvrtfinalni dvoboj sa Australijancem Aleksom de Minorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading