ČIME SE TO ĐOKOVIĆ HRANI, PA U 37. GODINI IGRA KAO NA BATERIJE? Evo šta Novak konzumira, pa se OPORAVI KAO OD ŠALE

Autor:

Sport

10.07.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje mnogi ne veruju da je ovaj čovek imao operaciju pre mesec dana

ČIME SE TO ĐOKOVIĆ HRANI, PA U 37. GODINI IGRA KAO NA BATERIJE? Evo šta Novak konzumira, pa se OPORAVI KAO OD ŠALE

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Novak Đoković je treći polufinalista Vimbldona, pošto se Aleks de Minor predao bez igranja usled povrede i za veliko finale boriće se protiv Lorenca Musetija.

Posle patnje u 2024. godini tokom koje je redom rano ispadao sa Australijan Opena, te Mastersa u Indijan Velsu, Monte Karlu, Rimu, Ženevi, svi su očekivali da će posle predatog meča Kasperu Rudu na Rolan Garosu i operacije kolena ovo biti neuspešna godina u kojoj će Nole najaviti svoj kraj karijere. Ali, opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao je među četiri najbolja u Londonu, a svi se pitaju - kako se tako brzo oporavio?

Đoković za to najviše "krivi" pravila ishrane kojih se drži.

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković na Vimbldonu

- Jedem biljnu hranu. Mislim da je to jedan od razloga zašto sam se tako brzo oporavio. Čak nemam ni alergije od kojih sam patio pre - izjavio je jednom prilikom i dodao da mu se takva ishrana sviđa.

Da budem iskren, ne volim to etiketiranje. Da, jedem biljnu hranu to već nekoliko godina, ali zbog pogrešnog tumačenja i mogućih zloupotreba, ne dopada mi se da se nazivam vegetarijancem. Ishrana na biljnoj bazi utiče još bolje na ravnotežu, ekologiju i životinje - zaključio je Novak.

Novak je nedavno otkrio šta konzumira na terenu, u pauzama meča.

- Banane, urme i voda... Ja stvarno ne shvatam, svaki meč isto, dogovorimo se, a oni i dalje ne razumeju. Donesu mi jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku, nema urme. Pa, mi donose neke magnete, ma, svašta nešto... - nasmejao je Nole tada okupljene novinare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading