VIMBLDONSKI SKANDAL: Britanska novinarka udarila na Novaka! Osmom titulom Đoković će utišati sve hejtere!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova mržnja za Novaka je samo dodatni motiv.

VIMBLDONSKI SKANDAL: Britanska novinarka udarila na Novaka! Osmom titulom Đoković će utišati sve hejtere!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković postao je treći polufinalista Vimbldona, pošto se Aleks de Minor predao bez igranja usled peha koji ga je zadesio kada se povredio tokom poslednjeg poena u osmini finala. Šta više reći o ovom čoveku - opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao je među četiri najbolja u Londonu, pa će se za finale boriti protiv Lorenca Musetija koji je savladao Tejlora Frica.

U intervjuu posle meča, kada su navijači uzvikivali "Ruuuune" i "buuuu", Đoković je uzvratio sa "Lakuuuu noć" spustivši ih na zemlju i jasno pokazujući da mogu samo da nastave da pokušavaju da ga ometaju, ali da se on time hrani.

Nakon meča, voditeljka Bi-Bi-Sija, Kler Bolding izazvala je dodatnu pažnju svojim komentarom koji je jasno aludirao na uvrede koje je Novak dobio od navijača. Njen potez je izazvao kontroverze i kritike, a izgleda da je podršku pronašla među onima koji su iskazali nepoštovanje prema Đokoviću:

- Igra protiv čoveka koji je danas trčao uzbrdo. Videli smo Novaka Đokovića kako trči uz veoma strmo brdo. Pokazaću vam to za sekund, jer bih volela da čujem šta mislite. Jedino se plašim da će zbog ovoga Novak Đoković da se suoči sa čovekom po imenu Muuuzeti - istakla je britanska novinarka otvoreno se svrstavajući na stranu Novakovih hejtera.

Republika

Foto: Instagram.com/wimbledon

Oni će igrati kako Novak svira

 

Uprkos neprijatnostima na Vimbldonu, Novak Đoković nastavlja svoj pohod ka osmoj titulu na najprestižnijem turniru na planeti.

Istovremeno, Đoković je saznao i informaciju da će imati olakšan put ka medalji na predstojećim Olimpisjkim igrama, s obzirom da će Nemac Aleskander Zverev usled povrede kolena morati da propusti svetsku sportsku smotru.

Da podsetimo, Aleksander Zverev je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je u polufinalu savladao upravo Novaka Đokovića.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg vimbldonskog turnira pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading