ALKARAZ SLOMIO OTPOR MEDVEDEVA: Španac drugu godinu za redom igra finale Vimbldona!

Autor:

Sport

12.07.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus nije uspeo da servira osvetu.

ALKARAZ SLOMIO OTPOR MEDVEDEVA: Španac drugu godinu za redom igra finale Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz je još jednom pokazao svoju izuzetnu sposobnost da se vrati u meč nakon gubitka prvog seta. Iako je pravio greške u prvom setu, uspeo je da preuzme kontrolu nad mečom, praveći rane brejkove u drugom i trećem setu. Iako je imao nešto više poteškoća u četvrtom setu, Alkaraz je na kraju slavio rezultatom 6:7 (1-7), 6:3, 6:4.

U prvom setu, Medvedev je uspeo da dvaput ispusti brejk viška, ali je dominirao u taj brejku fantastičnim vinerima iz riterna. To je rezultiralo vođstvom Rusa u setovima. Međutim, ostatak meča podsećao je na njihovo prošlogodišnje polufinale, u kojem je Španac lagano pobedio.

U drugom i trećem setu, Medvedev nije bio ni blizu brejk šanse, dok je Alkaraz pravio brejkove na vreme. U četvrtom setu, Alkaraz je odmah napravio brejk, ali mu je koncentracija malo popustila. Ipak, uspeo je da iskoristi priliku koju mu je pružio Medvedev i da se plasira u svoje četvrto grend slem finale.

Karlos Alkaraz je do sada ostvario značajne pobede na grend slem turnirima, pobedivši Rudu na US openu 2022, Đokovića na Vimbldonu prošle godine i nedavno Zvereva na Rolan Garosu. Njegov uspon na teniskoj sceni bez sumnje privlači pažnju javnosti i ostavlja velika očekivanja za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading