DRUGI PUT PRED NAVIJAČIMA! I to posle OPERACIJE TUMORA! Kejt Midlton ponovo gleda Novaka Đokovića u finalu Vimbldona!

Autor:

Sport

13.07.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je već priliku da uruči pehar najboljem u istoriji.

DRUGI PUT PRED NAVIJAČIMA! I to posle OPERACIJE TUMORA! Kejt Midlton ponovo gleda Novaka Đokovića u finalu Vimbldona!

Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poslednja nedelja dana uzbudljivog teniskog nadmetanja donosi finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Njihov duel privlači ogromnu pažnju, kako ljubitelja tenisa, tako i javnosti širom sveta. Međutim, ono što dodatno raduje sve poklonike "belog sporta" jeste vest da će princeza Kejt Midlton lično prisustvovati finalu, kako bi uručila pobednički trofej.

Ova informacija dolazi iz Kensingtonske palate, koja je potvrdila da će supruga princa Vilijama biti prisutna na ovom prestižnom događaju.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i Novak Đoković

Osim što će se gledaoci fokusirati na teniske veštine Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa, očekuje ih i posebno iznenađenje u vidu prisustva princeze Kejt Midlton. Njen dolazak dodatno će obogatiti ovaj događaj i privući pažnju medija širom sveta.

U slučaju da princeza Kejt Midlton bude sprečena da prisustvuje finalu zbog preventivnog lečenja, Kensingtonska palata je već unapred obezbedila zamenu. Naime, vojvotkinja od Glostera stoji spremna da preuzme dužnosti i uruči pobednički pehar u ime princeze od Velsa.

Meč se igra u nedelju od 15 časova, a biće to prilika da se Nole revanšira Karlitosu za prošlogodišnji poraz, kada je Španac slavio sa 3:2 u setovima i onemogućio Đokovića da stigne do svoje 25. Grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading