''JOŠ JEDNA'': Moćna poruka Novaka pred sutrašnje finale!

Autor:

Sport

13.07.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva doza samopouzdanja!

''JOŠ JEDNA'': Moćna poruka Novaka pred sutrašnje finale!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković, najbolji igrač u tenisu, stiže do velikog finala Vimbldona gde će se suočiti sa Karlosom Alkarazom. Meč je zakazan za nedelju, 14. jula, sa početkom u 15 časova na Centralnom terenu u Londonu. Očekuje se da Novak ispiše nove stranice istorije tenisa, imajući priliku da izjednači neke rekorde, ali i postavi nove.

 Đoković je na svojim društvenim mrežama podelio video snimak koji je izazvao pažnju javnosti. U videu se čuju komentari o Novakovoj povredi i njegovom stanju, ali on izlazi na teren uz reči zahvalnosti navijačima.

- Sve oči su uprte u sedmostrukog šampiona... Ne očekujem puno nakon te povrede od pre mesec dana - reči su komentatora.

Tada je Novak u klipu prebacio na pitanje vezano za misli i njegovu igru, a ostavio je i svoj odgovor.

- Lako je zbog načina na koji sam igroa, hvala svim navijačima što su došli i što su nas podržali - kaže Novak, pre nego što krene i nova kompilacija sa njegovim potezima, ali i jednom pesmom.

Potom je Novak brutalno najavio sutrašnje finale.

- Još jedna... Vidimo se sutra - poručio je Đoković.

 

 

Ovim je Nole pokazao izuzetnu dozu samopouzdanja i da veruje u sebe. Svi smo spremni za sutrašnji okršaj i nadamo se pobedi Đokovića i osvajanju 25. grend-slem titule. Karlitos je prošle godine pobedio Novaka u finalu, tako je ovo motiv više za našeg asa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading