STARIJI IMAJU PREDNOST: Kroz smeh je Alkaraz prepustio Đokoviću da prvi uđe na teren (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma šmekerski.

STARIJI IMAJU PREDNOST: Kroz smeh je Alkaraz prepustio Đokoviću da prvi uđe na teren (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Uoči velikog finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, na Centralnom terenu "Ol Ingland kluba" dogodio se jedan neobičan trenutak koji je izmamio osmehe prisutne publike. Ceremonija izlaska finalista na teren bila je pažljivo isplanirana, ali ovog puta došlo je do simpatičnog nesporazuma koji je uneo dozu humora u inače ozbiljnu atmosferu.

Dok su prolazili kroz uzak hodnik koji vodi do terena, Novak Đoković i Karlos Alkaraz su se našli u dilemi oko toga ko bi prvi trebalo da izađe na teren. Pogledi zbunjenosti koje su razmenili izazvali su smeh među prisutnima, a mladi španski teniser ljubazno je ustuknuo pred iskusnijim srpskim teniskim rivalom. Ovaj simpatični trenutak dodatno je opustio atmosferu pred meč, stvarajući prijateljsku atmosferu između takmičara.

 

 


Dok se finale odvija, navijači sa nestrpljenjem očekuju vrhunski tenis i spektakl koji će im pružiti ovi vrhunski sportisti. Atmosfera je puna uzbuđenja, a prisutni su sigurni da će ovaj meč ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih teniskih duela ove godine.

Očekivanja su velika, a publika je sa nestrpljenjem iščekivala da vidi kako će se odvijati meč između ovog iskusnog prvaka i mladog talentovanog tenisera. Svi su bili spremni da uživaju u vrhunskom tenisu i da budu svedoci istorijskog finala Vimbldona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading