AUU, KAKAV NAS SPEKTAKL ČEKA PRE US OPENA! ĐOKOVIĆ UČESTVUJE U SUDARU TITANA: Odigraće se dubl meč ZA PAMĆENJE!

Autor:

Sport

16.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz i Agasi protiv Novaka i Mekinroa!

AUU, KAKAV NAS SPEKTAKL ČEKA PRE US OPENA! ĐOKOVIĆ UČESTVUJE U SUDARU TITANA: Odigraće se dubl meč ZA PAMĆENJE!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je.

Potom smo ga videli na dočeku ispred Starog dvora, a atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Samo nekoliko dana nakon toga na društvenim mrežama se pojavio snimak treninga Novaka koji ne planira da se odmara, a sada je jasno i zašto se tako intenzivno sprema, a nije u pitanju sam US Open!

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Naime, pre toga, ljubitelji tenisa imaju priliku da uživaju u "nedelji za navijače" tokom koje će biti organizovano niz aktivnosti od 19. do 25. avgusta, Između ostalog, jedna od najzanimljivijih jeste egzibicioni dubl meč koji će odigrati Novak Đoković sa jedne i Karlos Alkaraz sa druge strane!

Španac će igrati sa Andreom Agasijem, dok će Đoković biti u paru sa Džonijem Mekinroomom. Obojica su odmah prihvatili poziv da učestvuju u ovom događaju, te će uprkos činjenici da se radi o egzibicionom meču ovo biti izuzetno uzbudljiv susret!

Jedan od neočekivanih poteza povukla je Stejsi Alaster, direktorka US Opena, koja je oduševila sve navijače.

- Tog 21. avgusta će se na terenu naći zvezde US Opena. Biće to šampioni iz prošlosti i šampioni današnjice. Ovo je događaj koji ne bi smeli da propustite. Samo da vam kažem zašto. Imaćemo muški dubl. Karlos Alkaraz će igrati sa Andreom Agasijem, dok će Novak Đoković igrati sa Džonijem Mekinroom. Mogu da vam kažem da su obojica prihvatila da igraju čim sam im rekla ‘Da li biste hteli da igrate?’. Uzbuđeni su što će igrati na ‘Artur Ešu’ sa Agasijem i Mekinroom, poručila je Alaster.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading