NADAL PONOVO ZABRINUO NAVIJAČE! "Ne žurim da odlučim o svojoj budućnosti"

Autor:

Sport

19.08.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se svet pita šta će biti s Nadalom, njegov fokus trenutno je na Lejver kupu.

NADAL PONOVO ZABRINUO NAVIJAČE! "Ne žurim da odlučim o svojoj budućnosti"

Foto: Tanjug/AP

Teniska javnost već neko vreme bruji o mogućem povlačenju legendarnog Rafaela Nadala iz profesionalnog sporta. Sa 38 godina i izvan top 100 na ATP listi, spekulacije o njegovoj penziji su sve češće. Međutim, Nadal je odlučio da ne žuri s donošenjem odluke o svojoj budućnosti.

- Ne žurim da odlučim o svojoj budućnosti. Ono što je sigurno jeste da ću igrati na Lejver kupu, a posle ćemo videti - rekao je Nadal za Marku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Dok se svet pita šta će biti sa Nadalom, njegov fokus trenutno je na Lejver kupu. Ovaj prestižni događaj, koji će se održati od 20. do 22. septembra u Berlinu, privlači pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Nadal će imati priliku da se takmiči na ovoj egzibiciji, koja je bila poprište Federerovog poslednjeg meča pre dve godine, kad je zajedno sa Nadalom nastupio u dublu.

Nadalova odluka da učestvuje na Lejver kupu znači da će ljubitelji tenisa imati priliku da još jednom vide ovog velikana u akciji, dok se spekulacije o njegovoj budućnosti i dalje nastavljaju.

Dok se Nadal priprema za Lejver kup, njegova budućnost i dalje ostaje neizvesna. Sa zavidnom karijerom koja obuhvata brojne titule i uspehe, odluka o eventualnom povlačenju ostaje u domenu spekulacija. Za sada, ljubitelji tenisa širom sveta će sa nestrpljenjem iščekivati Nadalov nastup na Lejver kupu, dok se čeka konačna odluka o tome šta će biti sa njegovom karijerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading