ŠOK ZA OLGU DANILOVIĆ! Veliki SUNOVRAT za srpsku teniserku!

Autor:

Sport

20.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peh za Danilovićevu.

ŠOK ZA OLGU DANILOVIĆ! Veliki SUNOVRAT za srpsku teniserku!

Foto: Profimedia

Srpska teniserka, Olga Danilović doživela je iznenađujući poraz na startu kvalifikacija za US Open, izgubivši od kineske teniserke Ksinje Gao. Nakon 150 minuta igre, Gao je uspela da ostvari neverovatan preokret i pobedi rezultatom 2:1 u setovima (6:4, 4:6, 4:6). Najupečatljiviji momenat meča bio je kada je Olga imala prednost od 4:0 i 40:15 u odlučujućem trećem setu, ali je nažalost izgubila koncentraciju i dozvolila protivnici da napravi izvanredan preokret.

Nakon što je Olga imala očiglednu prednost, Ksinja Gao je uspela da osvoji čak šest vezanih gemova i na kraju pobedi sa 6:4 u odlučujućem setu. Ovaj neočekivani preokret definitivno će ostati upamćen kao jedan od najiznenađujućih trenutaka u kvalifikacijama za US Open.

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Nakon ovog poraza, Olga Danilović je završila svoje učešće u kvalifikacijama, dok će se Ksinja Gao suočiti sa Ukrajinkom Julijom Starodubcevom u narednom meču. Ovaj poraz definitivno predstavlja težak udarac za Olgu, ali će joj svakako pružiti dragoceno iskustvo za buduće turnire.

Iako je ovaj poraz sigurno teško pao Olgi, ona će imati priliku da se osveti na narednim turnirima i pokaže svoju sposobnost da se izbori sa izazovima na teniskom terenu. Njeni navijači će svakako sa nestrpljenjem iščekivati njen naredni nastup i pružiti joj podršku u budućim mečevima. Uprkos ovom neuspehu, Olga Danilović će nastaviti da se bori i da radi na svom usavršavanju kako bi postigla svoje sportske ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading