IGRAJTE NA ĐOKOVIĆA I OBOGATITE SE: Ako verujete Novaku, trk u kladionicu

Autor:

Sport

26.08.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velik ulog, al' velik i dobitak

IGRAJTE NA ĐOKOVIĆA I OBOGATITE SE: Ako verujete Novaku, trk u kladionicu

Foto: Profimedia

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković se priprema za odbranu titule na US Openu. Najbolji teniser ikada će noćas između dva i tri sata odmeriti snage u prvoj rundi sa Raduom Albotom, posle čega će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz susreta Štruf - Đere.

Prethodne godine je Novak u finalu savladao Danila Medvedeva rezultatom 3:0 (6:3, 7:6, 6:3) i tako došao do četvrte titule u Njujorku.

Ako je mogao protiv silnog Medvedeva, može i protiv kvalifikanta - kvota da će Đoković bez izgubljenog seta slaviti nad Moldavcem Albotom je 1.30. To znači da na veliki ulog na ovu ponudu možete dobiti i veliki dobitak, pa trk u kladionicu ako dovoljno verujete Noletu i ako ste hrabri.

Ipak, ako vam je "frka" da uložite veći novac, onda vam se ne isplati igrati išta, jer su kladionice, sigurne da Đoković prolazi u drugo kolo, stavile 1.01 kvotu na njegovu pobedu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev na US Openu

Ovogodišnji US Open predstavljaće Novaku priliku da dođe do pete titule na ovom prestižnom turniru, čime bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom. Zanimljiva činjenica je da 16 godina niko nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku, a poslednji koji je to učinio bio je upravo Švajcarac 2008. godine.

Pored Novaka, među glavnim favoritima za titulu su Janik Siner i Karlos Alkaraz. Neobično je to što Novak ove sezone nije osvojio nijednu grend slem titulu, a US Open će mu biti poslednja prilika da to promeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading