ĐOKOVIĆ PREDVODI SRBIJU NA DEJVIS KUPU! Sudar titana u Beogradu - OVO su svi čekali!

Autor:

Sport

31.08.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj čovek ne zna za umor.

ĐOKOVIĆ PREDVODI SRBIJU NA DEJVIS KUPU! Sudar titana u Beogradu - OVO su svi čekali!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, objavio je sastav tima koji će se suprotstaviti Grčkoj u Svetskoj grupi I u Beogradu 14. i 15. septembra. Na spisku su se našli Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će juniorski reprezentativac Marko Maksimović biti sparing partner. Odsustvo povređenog Lasla Đerea je još jedna zanimljivost koja je privukla pažnju javnosti.

Srbija će dočekati Grčku u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu, što će biti prvo pojavljivanje pred prestoničkom publikom posle punih sedam godina. Veliko interesovanje se već sada očekuje, a žreb za meč na programu je 13. septembra, kada će se znati raspored mečeva.

Grci su najavili dolazak u najboljem sastavu, što je podgrejalo očekivanja da bi derbi između Novaka Đokovića i Stefana Cicipasa mogao da se odigra u nedelju, odmah posle dubla. Ova potencijalna borba dva vrhunska tenisera privlači veliku pažnju ljubitelja tenisa.

Mečevi u subotu počinju od 15 časova i na programu su dva singla, dok nedeljni program počinje u 13 časova dublom, a nastavlja se sa dva singl meča. Karte su u prodaji preko Tickets.rs, a interesovanje za ovaj događaj i dalje raste.

S obzirom na sve ove činjenice, Dejvis kup duel između Srbije i Grčke obećava uzbudljiv vikend teniskih dešavanja u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading