OJSAA! Đoković na zanimljiv način opleo kolo! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ponovo oduševio sve.

OJSAA! Đoković na zanimljiv način opleo kolo! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković trenutno se nalazi u Beogradu, a pre nekoliko dana naš portal Republika našao se na licu mesta i zabeležio šta Nole radi. Naime, on je odradio trening na otvoren na Košutnjaku na otvorenom terenu, a nakon toga je seo da popije sok i opusti se nakon napornog rada. 

Nole je u Beogradu još od Dejvis kupa, a verovatno se sprema za naredne izazove koji ga očekuju. Novaku je naredna destinacija Kina gde će igrati turnir u Šangaju, a na Košutanjaku vredno radi, kako bi se što bolje spremio i došao do druge titule u ovoj godini. Na društvenim mrežama pojavio se hit snimak gde Đoković preskače vijaču, a u pozadini se čuje kolo. Ovako nešto je sigurno zabavilo navijače koji su velikim nestrepljenjem iščekuju njegov povratak na teren.

Podsetimo, Đoković je ove godine osvojio samo Olimpijske igre, jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri. Nole je sigurno pun motivacije i želje da se dokaže da nije za penziju kako su mnogi rekli i da nakon pobede nad Grčkom u Dejvis kupu ponovo pronađe pobednički kolosek i vrati se na možda čak i prvo mesto na ATP listi. 

Đoković se trenutno nalazi na četvrtom mestu svetske rang liste, a nažaloste preti mu katastrofa, a to je da će ispasti iz Top 10. To bi bilo jako pogubno za Novaka, ali on je već u više navrata dokazao svoju veličinu i kakva je mentalna gromada, da može da se vrati kada niko to ne očekuje. Biće zanimljivo videti Noleta u narednom periodu, a boravak u Srbiji mu sigurno mnogo prija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading