NOVAK JE KINESKI CAR: Đoković zapalio Šangaj

Autor:

Sport

01.10.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači u delirijumu zbog Srbina.

NOVAK JE KINESKI CAR: Đoković zapalio Šangaj

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

Nakon pet godina pauze, Novak Đoković se vraća na masters turnir u Šangaju, gde je ostvario izuzetne rezultate u prošlosti. Ovo će biti prvo Novakovo pojavljivanje na prestižnom turniru nakon pet godina, a sam dolazak i susret sa organizatorima i navijačima bio je veoma emotivan. Sa četiri titule u ovom kineskom gradu, Novak je izrazio svoje oduševljenje povratkom na ovaj prestižni turnir. Novak je odmah po dolasku u Šangaju krenuo sa treningom kako bi se što bolje pripremio za takmičenje i ponovno osvajanje titule.

 


- Šangaj je oduvek imao jedan od najboljih teniskih stadiona, ovo je jedan od najboljih turnira koje imamo na ATP Turu - izjavio je Novak, naglašavajući značaj ovog takmičenja za svetski tenis.

Očekuje se da će Novak imati veliku podršku kineskih navijača tokom turnira, a on je izrazio svoje zadovoljstvo zbog povratka u Kinu.

- Nedostajala mi je Kina. Neke od najboljih mečeva u karijeri odigrao sam baš u Kini -istakao je Novak, naglašavajući poseban emotivni i sportski odnos koji gaji prema ovoj zemlji.

Dolazak Novaka Đokovića u Šangaj izazvao je veliko uzbuđenje među njegovim vernim navijačima. Njihovo oduševljenje je bilo vidljivo tokom susreta sa organizatorima i tokom prvih treninga na teniskim terenima. Atmosfera je bila puna pozitivne energije, a Novak je sa osmehom na licu dočekao brojne simpatije i podršku svojih fanova.


Novak Đoković je već pokazao izuzetnu formu tokom ove sezone, ostvarivši zapažene rezultate na različitim turnirima. Njegov povratak u Šangaj sigurno će dodatno uzbuditi svet tenisa, a ljubitelji ovog sporta sa nestrpljenjem iščekuju njegove nastupe na ovom prestižnom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading