ĐOKOVIĆ U SUZAMA NAKON TRAGIČNE VESTI! Bivši trener Novaka izgubio je bitku nakon teške bolesti (FOTO)

Autor:

Sport

03.10.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slomljenog srca se oprostio od trenera.

ĐOKOVIĆ U SUZAMA NAKON TRAGIČNE VESTI! Bivši trener Novaka izgubio je bitku nakon teške bolesti  (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Danas je sportska javnost Srbije potresena vestima o smrti, Jovana Lilića, čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu tenisa. Sa samo 59 godina, Lilić je izgubio bitku sa teškom bolešću, ostavljajući iza sebe ne samo brojne uspehe, već i generacije tenisera koje je vodio tokom svoje karijere.

Novak Đoković oglasio se povodom smrti njegovog bivšeg, istaknutog teniskog trenera Jovana Lilića. Đoković je sa suzama u očima i slomljenog srca odao počast čoveku koji je bio ne samo izvanredan stručnjak, već i neko ko je svojom vedrinom uneo radost u svet tenisa. 

Foto: Instagram/Printscreen

Novak slomljenog srca zbog tragične vesti

Posebno važno poglavlje u Lilićevom životu bila je saradnja sa jednim od najvećih svetskih tenisera, Novakom Đokovićem. Njihova dugogodišnja saradnja započela je još u juniorskim danima Đokovića, a kulminirala je osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Lilić je takođe bio uz Đokovića tokom njegovog prvog nastupa na Australijan openu 2004. godine, ostavljajući neizbrisiv trag u njegovoj karijeri.

Ostavljajući iza sebe ne samo uspomene već i brojne uspehe i medalje, Jovan Lilić će zauvek biti upamćen kao jedan od najvećih teniskih stručnjaka koje je Srbija ikada imala. Teniski savez Srbije najavio je da će detalji sahrane biti naknadno objavljeni, dok se sportska i teniska javnost saučestvuju u bolu porodice Lilić.

Odlazak Jovana Lilića predstavlja veliki gubitak za srpski tenis, ali će njegovo nasleđe živeti kroz sve one koje je inspirisao i vodio na putu ka uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading