NOLE POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ ZA KRAJ SEZONE! Đoković odgovorio Vilanderu i kritičarima?!

Autor:

Sport

04.10.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je fokusiran na reprezentaciju i grend slemove.

NOLE POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ ZA KRAJ SEZONE! Đoković odgovorio Vilanderu i kritičarima?!

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je istakao da mu je u ovoj fazi karijere najvažnije da igra za reprezentaciju Srbije i na grend slemovima, dok je istakao da mu mastersi više nisu prioritet. Ova izjava izazvala je različite reakcije u teniskom svetu i postavila pitanje šta je sledeće za ovog velikog šampiona.

Nakon što je izjavio da neće juriti učešće na završnom mastersu u Torinu, Novak Đoković je iznenadio mnoge svojom odlukom da se prijavi za učešće na mastersu u Parizu. Prošle godine je trijumfovao na ovom turniru, pa će sada mnogi sa nestrpljenjem pratiti da li će Nole zaista i planirati da igra u Parizu ili će se povući nešto kasnije.

Pored učešća na mastersu u Parizu, Novak Đoković je planirao da se pojavi na spektaklu u Saudijskoj Arabiji, zajedno sa još petoricom igrača iz teniskog vrha (Siner, Alkaraz, Rune, Medvedev i Nadal), gde će zaraditi značajnu sumu novca. Sa druge strane, trka za završni masters u Torinu ga uopšte ne zanima, što je izazvalo različite spekulacije o njegovim planovima za nastavak sezone.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Novak Đoković

 

Kao što je sam istakao, Novak Đoković je fokusiran na reprezentaciju i grend slemove, a možda nam on sprema još neko iznenađenje za kraj sezone kakvom se nismo nadali.


Postavlja se pitanje da li Novak Đoković traži formu koja mu je potrebna za Australijan open, verovatno "prvi sledeći najvažniji turnir" koji ima u mislima. Ovaj turnir pruža priliku Đokoviću da osvoji 25. grend slem i da još jednom promeni istoriju tenisa, što dodatno podiže tenzije i interesovanje za njegove buduće poteze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading