NOLE PROGOVORIO NA KINESKOM! Napravio je šou na konferenciji!

Autor:

Sport

05.10.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je održao konferenciju za medije na kojoj je iznenadio prisutne.

NOLE PROGOVORIO NA KINESKOM! Napravio je šou na konferenciji!

Foto: Credit: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započinje svoj nastup na turniru u Šangaju, gde će se takmičiti od drugog kola. Njegov prvi rival biće Amerikanac Aleks Mikelsen, a meč je zakazan za nešto posle 12 časova.

Uoči meča, Novak je održao konferenciju za medije na kojoj je iznenadio prisutne govorivši na kineskom jeziku. Iako je poznato da je Đoković pravi poliglota, njegovo umeće izazvalo je oduševljenje među novinarima i navijačima. Iako je napravio grešku u izboru reči, uspeo je da se ispravi, što je izazvalo smeh prisutnih.

 

 

Moram da radim na mom kineskom. Unazadio sam se, moram da priznam. Pet godina nisam igrao ovde, to je predugo, moraću da vežbam - rekao je Đoković.

Novak nije krio svoje zadovoljstvo zbog dolaska u Kinu, ističući da će morati da poradi na svojim jezičkim veštinama, posebno na kineskom jeziku, s obzirom da već pet godina nije igrao u ovoj zemlji.


Novak Đoković je pokazao da je talenat kako na terenu, tako i van njega, te da njegova posvećenost i entuzijazam prema tenisu i putovanjima dodatno doprinose njegovoj popularnosti širom sveta. S nestrpljenjem očekujemo dalji razvoj događaja na turniru u Šangaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading