DAN KADA ĆE VIDETI NOVAKA: Snovi Italijana se ostvaruju - evo gde možete gledati duel Đokovića i Kobolija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2024

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohod na 100. titulu.

DAN KADA ĆE VIDETI NOVAKA: Snovi Italijana se ostvaruju - evo gde možete gledati duel Đokovića i Kobolija!

Foto: Instagram.com/djokernole

Nakon ne baš ubedljive pobede u drugom kolu 2:0 (7:6, 7:6), Novak Đoković se sprema za novi izazov na mastersu u Šangaju. Danas ga očekuje duel sa Flaviom Kobolijem koji je u prethodnoj rundi načinio senzaciju savladavši Stana Vavrinku.

Flavio Koboli je uspeo da izbori svoje mesto u trećem kolu nakon što je u tri seta rezultatom 2:1 (6:7, 7:6, 6:3) savladao iskusnog Stana Vavrinku. Njihov meč je bio izuzetno neizvestan, sa preokretima u svakom setu, ali je Koboli uspeo da zadrži fokus i dođe do pobede. Sada se sprema da se suprotstavi Novaku Đokoviću, svestan izazova koji ga očekuje.

Duel između Novaka Đokovića i Flavia Kobolija zakazan je za oko 12.30 časova po srednjoevropskom vremenu. Svi ljubitelji tenisa moći će da prate ovaj meč putem direktog prenosa na kanalu TV Sport klub 1, dok će tekstualni prenos biti dostupan na sajtu Republika.rs. Pre toga, na programu su i drugi zanimljivi mečevi, pa ljubitelji tenisa imaju priliku da uživaju u još teniskih uzbuđenja pre glavnog meča dana.

Novak Đoković nastavlja svoj pohod ka 100. tituli u karijeri i svaki meč na tom putu predstavlja novu priliku za navijače da uživaju u igri najboljeg tenisera sveta. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju današnji duel i nadaju se još jednoj ubedljivoj pobedi svog omiljenog igrača.

 

 

Treba podsetiti da je italijanski teniser ne tako davno isticao da je Novak Đoković njegov teniski idol:

- Novak je moj idol. Kada sam počeo da se bavim tenisom, gledao sam njegove mečeve, sada i dalje idem na spavanje gledajući njegove udarce. Radujem se susretu sa njim, želim da uživam u svakom poenu - rekao je Koboli.

Do sada, Novak Đoković i Flavio Koboli nisu imali prilike da odmere snage na teniskom terenu, pa će ovo biti prilika da vidimo kako će se njihov susret odvijati.

Sa svojih 22 godine, Flavio Koboli trenutno zauzima 30. mesto na ATP rang listi, ali za sada još uvek nema osvojenu titulu. Ovaj susret sa Novakom Đokovićem može predstavljati veliku priliku za Kobolija da pokaže svoj talenat i da se istakne na teniskoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading