NOLE HARA KINOM! Evo šta je Đoković zaradio pobedom nad Kobolijem!

Autor:

Sport

08.10.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim bodova...

NOLE HARA KINOM! Evo šta je Đoković zaradio pobedom nad Kobolijem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju dominaciju na teniskom terenu pobedivši Flavija Kobolija iz Italije sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2) i plasiravši se u osminu finala turnira u Šangaju. Raspoložen i odmoran, Đoković je diktirao tempo od samog starta meča, pokazujući svoju nadmoćnost nad protivnikom sa kojim je trenirao na Rolan Garosu.

Plasmanom u osminu finala, Novak Đoković je zaradio 100 poena na ATP listi, čime će unaprediti svoj trenutni plasman. Ovi bodovi su od izuzetnog značaja za Đokovića u trci za Torino, gde će zauzeti visoku poziciju sa 3.360 bodova, 55 više od Aleksa de Minora. Ovo je još jedan dokaz Đokovićeve stabilne forme i konstantnog uspona na ATP listi.

Pored bodova, Đokoviću pripada i značajna novčana nagrada za plasman u osminu finala. Zaradiće 101.000 američkih dolara, a ukoliko se plasira među osam najboljih, može očekivati čak 185.000 dolara. Pobedniku turnira u Šangaju sleduje izuzetno visoka suma od 1.100.000 dolara, što dodatno naglašava značaj ovog takmičenja.

Novak Đoković nastavlja da dominira teniskim terenima i konstantno dokazuje svoju izuzetnu formu, motivišući svoje navijače širom sveta. Njegov uspeh u Šangaju samo je još jedan korak ka ostvarenju sportskih i takmičarskih ciljeva koje je postavio pred sebe.

Nakon ubedljive pobede nad mladim Italijanom, Đoković se sada okreće sledećem izazovu - susretu sa ruskim teniserom Romanom Safijulinom u osmini finala. Safijulin je svoje mesto među najboljih 16 igrača obezbedio pobedom nad Amerikancem Francesom Tijafoom posle preokreta rezultatom 2:1 (5:7, 7:5, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading