MOŽE DA IGRA SVAKI DAN! Đoković se oglasio nakon trijumfa - Znao sam šta radim!

Autor:

Sport

08.10.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari format

MOŽE DA IGRA SVAKI DAN! Đoković se oglasio nakon trijumfa - Znao sam šta radim!

Foto: US Open

Novak Đoković

Nakon impresivne pobede u trećem kolu turnira u Šangaju, Novak Đoković je dao izjavu koja je oduševila njegove navijače širom sveta. Srpski teniser je izjavio da je spreman da igra svaki dan, dokle god je to potrebno, što je izazvalo oduševljenje među ljubiteljima tenisa.

Novak Đoković je briljirao u meču protiv mladog italijanskog tenisera Flavija Kobolija, ostvarivši ubedljivu pobedu rezultatom 6:1, 6:2 za samo sat vremena igre. Mladi teniser je već godinama idolizovao Đokovića, a Novak je pokazao zašto je jedan od najboljih tenisera svih vremena.

Nakon meča, Novak Đoković je izjavio da je bio vrlo zadovoljan svojom igrom, ističući da je imao jasan plan od samog početka. Takođe, istakao je da je spreman da igra svaki dan, naglašavajući da je srećan što je svež i spreman za nove izazove.

- Baš je bilo dobro, od početka sam imao jasan plan. Znao sam šta da radim. bio sam agresivan, uzimao incijativu, koristio kratke lopte. Koboli je bio izmoren, nekoliko dana je čekao meč. Uzelo je danak. Vrlo sam zadovoljan svojom igrom. Stari format... To mi ne smeta uopšte, nisam igrao mnogo mečeva i dobro je što sam svež. Mogu da igram svaki dan dokle god je potrebno - rekao je Novak na engleskom.

Đoković je analizirao svoju igru, ističući da je imao oštrinu u igri i da je diktirao tempo tokom meča. Pohvalio je svoju agresivnost i korišćenje kratkih lopti, ističući da je to bio ključ uspeha. Takođe, osvrnuo se na servis koji je oscilirao, ali je ipak odigrao čvrst meč koji je zadovoljio njegove visoke standarde.

- Mislim da sam dosta bolje krenuo nego u prvom meču. Imao sam oštrinu u igri, diktirao sam tempo. Servis je oscilirao, ali sam odigrao čvrst meč. Odrazilo se na Kobolija što je igrao do kasno sinoć. Odradio sam šta je trebalo i zadovoljan sam nastupom - istakao je najbolji svih vremena.

Novak Đoković je pokazao svoju izuzetnu formu i dominaciju na terenu, što je ohrabrilo njegove navijače pred naredne izazove na turniru u Šangaju. Njegova izjava da je spreman da igra svaki dan dodatno je podgrejala uzbuđenje među ljubiteljima tenisa širom sveta.

Nakon briljantnog nastupa u trećem kolu turnira u Šangaju, Novak Đoković je pokazao da je spreman da se bori za nove pobede i da njegova izjava o spremnosti da igra svaki dan odražava njegovu posvećenost i želju za uspehom. S nestrpljenjem se očekuju njegovi naredni mečevi na ovom prestižnom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading