OVAKVOG GA JOŠ NISTE VIDELI! Alkaraz posvetio emotivnu poruku Rafi! (FOTO)

Autor:

Sport

10.10.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emotivnoj poruci koju je uputio Rafaelu Nadalu, Karlos Alkaraz je istakao značaj koji je Nadal imao u njegovom životu i karijeri.

OVAKVOG GA JOŠ NISTE VIDELI! Alkaraz posvetio emotivnu poruku Rafi! (FOTO)

Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal doneo je tešku odluku da stavi tačku na svoju veličanstvenu karijeru, objavivši da će 2024. godina biti poslednja u njegovoj teniskoj karijeri, a Dejvis kup njegov poslednji turnir. Ova vest je šokirala teniski svet i izazvala emotivne reakcije širom sveta, a jedna od njih dolazi od mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza, koji se emotivno oprostio od svog kolege i uzora.

U emotivnoj poruci koju je uputio Rafaelu Nadalu, Karlos Alkaraz je istakao značaj koji je Nadal imao u njegovom životu i karijeri.

- Od deteta koje te je gledalo na televiziji i sanjalo da postane teniser, do onoga koje je imalo ogromnu čast da igra pored tebe na Rolan Garosu, predstavljajući Španiju na Olimpijskim igrama! Mnogo ti hvala što si primer na svakom nivou, tvoje nasleđe je neponovljivo! Uživao sam u svakom trenutku i mnogo ćeš mi nedostajati kada završiš karijeru posle Dejvis kupa, Rafa! - napisao je Alkaraz. 

 

 

Nadala su poslednjih godina obeležile brojne povrede, što je uticalo na njegove performanse i donelo mu teške odluke. Ipak, njegova posvećenost tenisu i borbeni duh ostavili su neizbrisiv trag u istoriji ove igre.

Ovom odlukom, teniski svet će izgubiti jednog od najvećih igrača svih vremena, ali će Nadalova zaostavština živeti kroz generacije. Svojim neumornim radom i neverovatnim dostignućima, Rafael Nadal je postao simbol upornosti, talenta i posvećenosti, ostavljajući dubok pečat u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading