ĐOKOVIĆ OBOŽAVA OVU KINESKINJU: Hoće li ga Jelena vratiti iz Šangaja

Autor:

Sport

10.10.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole otkrio da ima lepu vezu sa teniserkom

ĐOKOVIĆ OBOŽAVA OVU KINESKINJU: Hoće li ga Jelena vratiti iz Šangaja

Foto: Profimedia

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Šangaju savladavši ruskog tenisera Romana Safijulina, nakon što su prethodno padali Aleks Mikelsen i Flavio Koboli. Nole diže formu kako takmičenje odmiče, a dodatno mu u prilog dobrom raspoloženju ide i odličan odnos sa tamošnjim navijačima i ljubiteljima, ali i igračima tenisa, pošto je otkrio da specijalnu povezanost ima sa Kineskinjom Ćinven Ženg koja je trenutno takođe u rodnoj zemlji, ali igra turnir u Vuhanu.

Republika

Foto: Profimedia

Ćinven Ženg

U razgovoru za "Šangaj Pres", Novak je čestitao rođendan Ćinven i izrazio divljenje prema njenim sportskim uspesima. Pomenuo je i da sa njom ima lepu vezu, kao i da je veliki obožavalac Ženg. 

- Srećan rođendan njoj. Čuo sam da je njen rođendan. Tako je mlada. Ove godine je učinila Kinu ponosnom na Olimpijskim igrama. Ponela je zlatnu medalju, mislim da je to prva ikada u tenisu za Kinu, tako da je to velika stvar.

Ona je divna osoba i zaista, zaista dobar igrač koji nastavlja da napreduje. Rado je gledam, veliki sam njen obožavalac kao osobe i kao igrača. Imamo lepu vezu van terena, i kada imamo priliku, pričamo.

 

 

Tako da, naravno da ću biti tu, ona zna da sam dostupan za nju i njenom trenerskom timu bilo kada želi da pita za savet ili nešto slično.

Čuo sam za sliku sa zlatnom medaljom, sa zlatnom medaljom, tako da bi to bilo zabavno, to bi bilo sjajno. Ne znam da li će se to desiti pre Australije, jer su naši rasporedi različiti, ali možda u Australiji možemo doneti medalje (smeši se) i uraditi to tamo - rekao je Novak i tako još jednom potvrdio da je među kolegama omiljen, pa da Jelena nema dovoljno razloga da ga vraća kući iz Šangaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading