JEDAN OD NAJBOLJIH PRATI MEČ NOVAKA I SINERA! Mladi talenat sprema taktiku!

Autor:

Sport

13.10.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako možda iznenađujuće na prvi pogled, prisustvo Alkaraza na ovom meču postaje razumljivo kada se uzme u obzir raspored trojice tenisera.

JEDAN OD NAJBOLJIH PRATI MEČ NOVAKA I SINERA! Mladi talenat sprema taktiku!

Foto: Instagram.com/djokernole

Na finalu mastersa u Šangaju, jedan od najtalentovanijih tenisera sveta, Karlos Alkaraz, nije propustio priliku da sa tribina posmatra duel između Novaka Đokovića i Janika Sinera. Iako možda iznenađujuće na prvi pogled, prisustvo Alkaraza na ovom meču postaje razumljivo kada se uzme u obzir raspored trojice tenisera.

Osim što prisustvuje finalu u Šangaju, Alkaraz će se uskoro pridružiti Đokoviću i Sineru na egzibicionom turniru u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji. Spektakl je zakazan od 16. do 19. oktobra, što znači da će ova trojica tenisera zajedno krenuti put prestonice Saudijske Arabije. Alkaraz je odlučio da sačeka Đokovića i Sinera kako bi se zajedno uputili ka ovoj zemlji na Bliskom istoku.

 

 


Očigledno je da je Alkaraz veoma zainteresovan da prati svoje kolege i da bude deo ovog teniskog događaja, što pokazuje i njegovu posvećenost sportu i želju da uči i napreduje.

Dok su Sinera i Đoković fokusirani na svoj meč, Alkaraz je sa tribina pažljivo prati njihovu igru, možda već razmišljajući o strategijama koje će primeniti u svojim budućim mečevima. Prisustvo jednog od najvećih teniskih talenata na tribinama samo je dodatno uzbudilo atmosferu na ovom prestižnom događaju.

 

 

Sa dolaskom u Rijad, Alkaraz će imati priliku da se nadmeće i druži sa najboljim teniserima sveta, stičući dragoceno iskustvo koje će mu sigurno koristiti u njegovoj daljoj karijeri. Egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji predstavljaće izazov i priliku za Alkaraza da pokaže svoj talenat i umeće pred globalnom teniskom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading