NE NERVIRAJ NAS SAD KAD NEMA TITULA! Kakve uvrede za najboljeg svih vremena! (FOTO)

Autor:

Sport

13.10.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza, na društvenim mrežama su se pojavile brojne kritike.

NE NERVIRAJ NAS SAD KAD NEMA TITULA! Kakve uvrede za najboljeg svih vremena! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

U finalu mastersa u Šangaju, mladi teniser Janik Siner uspeo je da ostvari iznenađujuću pobedu nad Novakom Đokovićem rezultatom 2:0 (7:6, 6:3). Srpski as nije uspeo da osvoji svoju jubilarnu 100. titulu u karijeri, ali će imati novu priliku da to učini na mastersu u Parizu koji počinje 26. oktobra.

Nakon poraza, na društvenim mrežama su se pojavile brojne kritike, a neki korisnici su čak izazvali gnev većine svojim komentarima. 

- Deda mora da se penzioniše - glasio je jedan od komentara.

Ipak, tu nije bio kraj kritikama.

- Čestitam Nole na izgubljenom finalu, pi**o jedna. Sad kad je klinac napravio brejk, kraj, povratka nema. Je**m ti sve titule kad gubiš od klinca, briga me što je prvi. Ko Boga te molim povuci se, ne nerviraj nas sad kad nema titula.

Republika

Foto: printscreen/X

Komentari na Đokovićev izgubljen meč u Šangaju

 

Ovakve reakcije su izazvale ogorčenje kod većine ljubitelja tenisa, s obzirom na to da Novak Đoković zasigurno nije zaslužio ovakav vid omalovažavanja.

Novak Đoković, koji se smatra jednim od najvećih tenisera svih vremena, ostvario je izuzetne uspehe tokom svoje karijere. Osvojio je sve što se može osvojiti, ali uprkos tome, pojedinci ne cene dovoljno njegove dosadašnje pobede i uspehe.

I pored kritika i negativnih komentara, Novak Đoković može da računa na podršku svojih vernih navijača širom sveta. Njegova posvećenost tenisu i borba na terenu zaslužuju poštovanje, a jubilarna 100. titula i dalje je realnost koju može ostvariti u bliskoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading