ĐOKOVIĆ JE BLIZU KRAJA, DOBIO JE LEKCIJU OD SINERA: Sraman komentar teniske legende o Novaku

Autor:

Sport

14.10.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo nekorektna izjava

ĐOKOVIĆ JE BLIZU KRAJA, DOBIO JE LEKCIJU OD SINERA: Sraman komentar teniske legende o Novaku

Foto: Instagram.com/djokernole

Italijanski teniski veteran Adrijano Panata izneo je svoje mišljenje o finalnom duelu Sinera i Đokovića i Šangaju. Pohvalio je Janikovu izuzetnu godinu i istakao da je sposoban da održava visok nivo igre i tokom dužih mečeva, za razliku od srpskog tenisera.

- Opet je pobedio, a neverovatnom igrom je potvrdio izuzetnu godinu. To je zbog napretka u poslednjih nekoliko meseci, a moram da dodam da su kontinuitet i nivo igre na visokom nivou u proseku. Čak i kad ne igra dobro, ne može da izgubi od igrača koji nisu među petoricom najboljih, a kad igra dobro ne gubi ni od preostale četvorke. To je razlika između njega, Alkaraza i ostalih. Odigra po dva-tri sata na visokom nivou. Tako mogu i drugi, ali samo sat do 75 minuta, a onda izgube ritam“, rekao je Panata u intervjuu za „Korijere delo sport“, a onda počeo sa kritikovanjem Đokovića:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Adrijano Panata

- Igrao je dobro, ali ‘okruglo’ sat. Posle prvog seta to više nije bio meč, a mislim da se Đoković čak i miri sa odustajanjem. Verujem da igrač poput njega, koji je verovatno najbolji svih vremena u pogledu rezultata, nije igrač koji sebi može da priušti prerano napuštanje terena posle, ne bih rekao poniženja, ali dobre lekcije od Sinera. Malo sam razočaran, jer se divim Đokoviću. Uvek govorim da nisam voleo Đokovića, ali to nije u potpunosti tačno. Samo sam više voleo Federera.

Podsećanja radi, Novak je od "najvećeg talenta i trenutno najboljeg na svetu" prvi set izgubio posle taj-brejka, a u drugom mu je dozvolio jedan brejk što ga je koštalo poraza, tako da to i nije neka drastična razlika u kvalitetu, gospodine Panata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading