NJEGOVO NAJGORE JE NEČIJE NAJBOLJE! Slavni Amerikanac dao sud o Đokoviću - Pogodile su me njegove reči!

Autor:

Sport

16.10.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađen je Novakovim komentarom

NJEGOVO NAJGORE JE NEČIJE NAJBOLJE! Slavni Amerikanac dao sud o Đokoviću - Pogodile su me njegove reči!

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković, iako nije osvojio nijednu ATP titulu ove sezone, uspeo je da obeleži 2024. godinu osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon poraza od Janika Sinera u finalu Mastersa u Šangaju, Đoković je istakao da mu je ovo najgora sezona u karijeri, ali se njegovo mišljenje ne slaže sa svima.

Endi Rodik, nekadašnji prvi reket sveta i šampion US opena, izrazio je svoje iznenađenje Novakovim rečima o lošim rezultatima. U svom podkastu, Rodik je naglasio da je Novakov komentar bio razuman iz njegovog ugla, ali da je, sa druge strane, za mnoge druge tenisere Novakova sezona bila izuzetno uspešna.

- Pogodile su me njegove reči na konferenciji posle finala, kada je pričao o lošim rezultatima. Ocena je iz njegovog ugla bila potpuno razumna, u svetu gde svi mi, a pogotovo ovi najbolji, treniraju sebe da nekad budu potpuno iracionalni - počeo je Rodik u svom podkastu.

Analizirajući Novakovu izjavu, Rodik je istakao da je Đoković, uprkos svom mišljenju o lošoj sezoni, ostvario zapažene rezultate, uključujući polufinale Australijan opena, finale Vimbldona i osvajanje zlatne olimpijske medalje. Rodik je naglasio da bi za neke druge tenisere takav niz rezultata predstavljao najbolju godinu u karijeri, te da je bila "ludački dobra nedelja" za Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

Začuđen zbog Novakovog komentara: Endi Rodik

- Rekao je da ovo njegova najlošija sezona i da je morala jednom da se desi. Ali i da je srećan zbog osvojene zlatne olimpijske medalje. Nego, hajde da razmislimo o tome na sekund - ostakao je nekadašnji teniser.

Novakov komentar o ovoj sezoni baca novo svetlo na izazove sa kojima se suočava jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena. Iako se može činiti da su njegove reči stroge, one takođe ukazuju na visok standard koji Đoković postavlja za sebe, kao i na očekivanja koja nosi kao jedan od vodećih igrača u svetu tenisa.

- Novak je u njegovoj najgoroj sezoni u karijeri igrao polufinale Australijan opena, finale Vimbldona, osvojio olimpijsko zlato, igrao finale mastersa u Šangaju. To bi za neke od nas bila najbolja godina u karijeri! On više nema 30 godina i ima dva monstruma ispred sebe. Bila je ovo ludački dobra nedelja za njega - poručio je Endi Rodik.

Novak Đoković, uprkos izazovima ove sezone, nastavlja da bude predmet interesovanja kako sportskih medija, tako i navijača širom sveta. Prateći njegove korake, ljubitelji tenisa imaju priliku da svedoče njegovom neumornom trudu da se izbori sa izazovima i da ostvari vrhunske rezultate na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading