ANA KAO ZAPETA PUŠKA! Dugo očekivani povratak na teniski teren - Evo u kakvoj je formi nakon duge pauze!(FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se nikad jača!

ANA KAO ZAPETA PUŠKA! Dugo očekivani povratak na teniski teren - Evo u kakvoj je formi nakon duge pauze!(FOTO + VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Ana Ivanović (37) priprema se za svoj povratak na teniski teren nakon što se povukla 2016. godine. Ovaj put, Ana će se pojaviti na egzibicionom turniru u Luksemburgu, pružajući teniskim fanovima širom sveta priliku da je ponovo vide u akciji.

Pored Ane Ivanović, na turniru će učestvovati i druge teniske legende poput Martine Hingis, Flavije Penete, Dominike Cibulkove, Andree Petković, Kristena Flipkensa, Magdalene Ribarikove i Laure Robson. Ovo okupljanje legendi tenisa definitivno će biti atrakcija za sve ljubitelje ovog sporta.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

 

Ana Ivanović je svoju tenisku karijeru završila skoro osam godina ranije, a poslednji meč odigrala je na US Openu protiv Denise Alertove, gde je poražena rezultatom 2-0. Ovo je bilo emotivno zbogom teniskim terenima za Ane Ivanović, ali sada se vraća kako bi pokazala svoje umeće i strast prema tenisu.

Na mrežama se pojavio snimak sa treninga na kojem Ana udara forhende, što je oduševilo mnoge od njenih fanova. Ovaj snimak je podstakao uzbuđenje i nestrpljenje kod publike koja jedva čeka da vidi Ane Ivanović ponovo u akciji.

Ana Ivanović je ostavila neizbrisiv trag u svetu tenisa, a njen povratak na teren budi interesovanje javnosti i podseća na sjajne trenutke njene karijere. Svi ljubitelji tenisa nestrpljivo iščekuju njen nastup na egzibicionom turniru, gde će imati priliku da ponovo vide ovu izuzetnu sportistkinju u akciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading