OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Novak ruši Sinera - spektakl u Rijadu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.10.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja da se pokaže ko je ko u teniskom sportu jača je od prebogate novčane nagrade.

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Novak ruši Sinera - spektakl u Rijadu!

Foto: Instagram.com/djokernole

Pre samo par dana najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković poražen je u finalu mastersa u Šangaju od Italijana Janika Sinera rezultatom 2:0 (7:6, 6:3), a već danas će dvojica tenisera još jednom izaći na teren.

Nakon učešća u Kini, Novak će u Rijadu odigrati prvi od potencijalno dva meča na "Slemu šest kraljeva". Njegov protivnik će biti Janik Siner, a ovo takmičenje donosi izuzetno visoku premiju od čak 6.000.000 dolara.

Arapski organizatori su odlučili da iznenade tenisere i obezbede im izuzetne uslove za učešće na ovom turniru. Svakom učesniku su dali po 1.500.000 dolara samo za dolazak na turnir, a već su uzeli poraženi Danil Medvedev i Holger Rune. Ovo takmičenje definitivno obećava visoke nagrade za učesnike i veliki izazov za sve koji budu učestvovali.

Nakon samo četiri dana od finala Mastersa, Novak Đoković će imati priliku da se osveti Italijanu Janiku Sineru. Meč je zakazan za 18.30 časova po našem vremenu, a direktan televizijski prenos nije obezbeđen u Srbiji. Moguće je da će organizatori odlučiti da strimuju meč putem društvenih mreža, kao što su radili prvobitno u sredu.

Republika

Foto: Instagram.com/djokernole

Vreme je za revanš - Novak ruši Sinera u Rijadu

 

U drugom polufinalu takmičenja Slem šest kraljeva, gledaćemo španski derbi u kojem će se sastati Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Ovo će sigurno biti jedan od najuzbudljivijih mečeva turnira.

Za sve ljubitelje tenisa, prenos mečeva će biti dostupan putem platforme DAZN, a takođe postoji mogućnost da će organizatori odlučiti da strimuju meč putem društvenih mreža.

Da podsetimo, "Slem šest kraljeva" u Rijadu započet je pobedom Janika Sinera nad Danilom Medvedevim sa ubedljivih 2-0 (6:0, 6:3). Ova pobeda označavao je početak uzbudljivog teniskog turnira koji je okupio najbolje igrače sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading