Muratoglu: Obraćao sam se Sereni, bio je "koučing" ali...

Autor:

Sport

09.09.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naomi Osaka porazila je u finalu US Opena višestruku šampionku Serenu Vilijams, a meč je obeležila oštra rasprava domaće teniserke sa sudijom Karlosom Ramosom, jer ju je kaznio zbog razgovora sa trenerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Muratoglu i Serena Vilijams

Serenin trener Patrik Muratoglu priznao je na kraju da je bio "coaching" zbog čega je teniserka i kažnjena.

- Da budem iskren, bio je "koučing". Obraćao sam se Sereni. Ali ona me nije gledala, tako da verovatno zbog toga nije mislila da se o tome radi. Ali to rade svi treneri na mečevima, tako da treba da prestanemo da budemo licemerni oko toga - rekao je Muratoglu za ESPN.

WTA se nije podrobnije bavila ovim slučajem, već je u zvaničnoj izjavi čestitala obema teniserkama, uz dodatak da postoje stvari koje treba dodatno pregledati. Vilijamsova je izgubila u finalu od Naomi Osake 6:2, 6:4 i ovo joj je drugi put u karijeri da je vezala dva poraza u Gren slem finalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mery51

09.09.2018 13:55

Gledala sam mec, i cestitam Osaki na briljantnoj igri! A Serena je poznata po marifetlucima i nije joj prvi put da pravi probleme! Ona ne podnosi poraz i nije korektna u porazu! Pitaje Jelenu Jankovic! Sve ovo sto je uradila, nije joj trebalo! Ima sjajnu karijeru i treba da shvati da i drugi igraju tenis i da imaju pravo da pobede! Nije mi vise simpaticna!