HIT SNIMAK! Pogledajte kako Novak sprema poslasticu svojoj porodici! Dijana OTKRILA šta najviše VOLE! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser provodi vreme opuštajući se uz najbliže.

HIT SNIMAK! Pogledajte kako Novak sprema poslasticu svojoj porodici! Dijana OTKRILA šta najviše VOLE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Novak Đoković

Svaki slobodan trenutak, tokom učešća na US Openu, Novak Đoković se trudi da provede uz svoju porodicu, suprugu Jelenu i dečicu Stefana i Taru.

U međuvremenu, na društvenim mrežama se pojavio hit snimak iz 2016. na kojem Nole pravi palačinke svom nasledniku, kada je Stefan imao samo dve godine.

Odavno se zna da je porodica Đoković na posebnom režimu ishrane, pa jedu sve bez glutena, te je tako najbolji u istoriji spremao Stefanu palačinke za doručak, ali one zdrave.

- Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatnog šećera. Samo za Stefana koji ima dve godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro - rekao je tom prilikom Novak, da bi onda otkrio tajnu i kako ide recept.

Treba reći, Noletova majka Dijana, jednom prilikom je otkrila da Tara i Stefan mnogo vole da jedu palačinke, kao i da je uvek teraju da ih pravi za njih.

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - rekla je jednom prilikom Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading