TEŽAK UDES NA KRUŽNOM TOKU, JEDNA OSOBA POGINULA: Policija i hitna pomoć na licu mesta

Autor:

Svet

20.04.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu uviđaja je i dežurni tužilac

TEŽAK UDES NA KRUŽNOM TOKU, JEDNA OSOBA POGINULA: Policija i hitna pomoć na licu mesta

Foto: Youtube/Printscreen/Dan Info

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, u 5.40, na kružnom toku Tivat - Kotor - Budva, stradala je jedna osoba, dok je jedna povređena i prebačena u KBC Kotor, potvrđeno je Portalu RTCG iz OKC.

U sudaru su učestvovala dva putnička vozila u mestu Radovići.

Na licu mesta nalaze se brojne patrole policije, vatrogasaca i hitne pomoći iz Tivta i Kotora.

Na mestu uviđaja je i dežurni tužilac.

Saobraćaj je usporen, ali, kako kažu iz OKC, bez zastoja. Vozačima se savetuje oprez.

Kad smo kod Crne Gore, vest broj jedan od jutros je da je direktorka crnogorske Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena da se brani sa slobode, nakon što je sinoć saslušana kod sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, prenose Vijesti.

Ona je uhapšena pre dva dana, a Specijalno državno tužilaštvo je tereti da je zloupotrebila službeni položaj i sebi i drugima nezakonito pribavila imovinsku korist u iznosu od više od 60.000 eura, u periodu od avgusta 2020. do februara 2024. godine.

"Odbijen je predlog SDT-a da se prema okrivljenoj P.J. odredi pritvor, dok su prema istoj određene mere nadzora zabrana napuštanja stana, zabrana pristupa i sastajanja sa određenim licima i oduzimanje putne isprave", izjavila je poprtparol podgoričkog Višeg suda.

Postupajući tužilac je Jeleni Perović juče odredio zadržavanje do 72 sata. Njen branilac, advokat Nikola Martinović, rekao je da je ona pred tužiocem negirala izvršenje krivičnog dela, navode Vijesti.

Tužioci u posebnom krivičnom predmetu utvrđuju da li je direktorka ASK-a zloupotrebljavala i službeni automobil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading