OPSADNO STANJE U GRADU! Policija pronašla telo stranog državljanina!

Autor:

Svet

23.04.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisutne su policijske snage i u toku je uviđaj

OPSADNO STANJE U GRADU! Policija pronašla telo stranog državljanina!

Foto: Profimedia

U centru Slavonskog Broda, tačnije u Starčevićevoj ulici, policija je pronašla telo muškarca, a kako saznaje SBonline, reč je o stranom državljaninu.

Postoji sumnja da je reč o ubistvu, ali zvanična potvrda još uvek nije stigla. Uviđaj je u toku, a nadležni organi intenzivno rade na istrazi ovog tragičnog događaja.

Sumnja na ubistvo i istraga

Iz Policijske uprave brodsko-posavske za SBonline su saopštili da je pronađeno mrtvo telo te da je trenutno u toku uviđaj. Istakli su da je telo stranog državljanina, ali da još uvek nije potvrđeno da li je reč o ubistvu. Svedoci sa lica mesta navode da je ulica zatvorena i da je situacija oko mesta događaja vrlo ozbiljna.

Napetost u centru Slavonskog Broda

Ova tragična vest izazvala je napetost među građanima Slavonskog Broda, a prisustvo hitne pomoći i policije dodatno je pojačalo tenziju među lokalnim stanovništvom. Još uvek se čeka zvanična potvrda da li je reč o ubistvu, ali prema rečima svedoka, situacija deluje vrlo ozbiljno.

Reakcije svedoka

- Što se tiče događaja u Starčevićevoj ulici, na terenu su hitna pomoć i policija. Mi za sada nemamo potvrdu da se radi o ubistvu, pronađena je mrtva osoba. Taj deo oko toga je li ubistvo u pitanju moramo da istražimo. Možemo da potvrdimo da se radi o stranom državljaninu. Još se ne zna da li se radi o ubistvu, pretpostavka je da je u pitanju ubistvo. Uviđaj će pokazati o čemu se tačno radi - kazali su.

- Ljudi koji su se našli na mestu događaja spominju da je neko ubijen - kažu svedoci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading