IZMASAKRIRAO ŽENU SEKIROM, PA SE OBESIO! Novi detalji zločina u Gradačcu - danas obdukcija oba tela!

Autor:

Svet

09.05.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manje od godinu dana nakon štrašne tragedije, Gradačac je opet zavijen u crno!

IZMASAKRIRAO ŽENU SEKIROM, PA SE OBESIO! Novi detalji zločina u Gradačcu - danas obdukcija oba tela!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

Iz Tužilaštva TK objavili su priču o stravičnom slučaju u kojem je Refik Mujedinović u Gradačcu sekirom ubio suprugu Halidu Mujedinović, a potom izvršio samoubistvo u Srebreniku.

- Beživotno telo Halide Mujedinović (63) pronađeno je sa povredama u predelu glave sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u naselju Vida 2 u Gradačcu. U prostoriji u kojoj je ubijena žena pronađena je sekira. Telo je pronašla njena ćerka iz prvog braka. U kući nije bilo tragova preturanja.

Juče ujutro u blizini kuće njegovog sina u Srebreniku pronađeno je i beživotno telo njenog supruga Refika Mujedinovića (69). Izvršio je samoubistvo vešanjem. Uviđaj u kući u Gradačcu sinoć je izvršio dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK, tokom kojeg su prikupljeni svi relevantni tragovi u vezi sa ubistvom.

Danas će biti obavljene obdukcije oba tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Dežurni tužilac danas će izdati naredbe za sva neophodna veeštačenja, uključujući i DNK analizu. Sprovode se brojne istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ubistvom.

Do okončanja potrebnih veštačenja i istražnih radnji nismo u mogućnosti da damo više informacija o ovim događajima - saopšteno je iz Tužilaštva TK, prenosi Avaz.

Podsećamo, pre nepunih godinu dana, tačnije 11. avgusta prošle godine u Gradačcu se dogodio užasan zločin. Tog kobnog dana, monstrum Nermin Sulejmanović uključio je uživo program na Instagramu i snimao ubistvo svoje supruge, odnosno kako joj puca u glavu iz vatrenog oružja. Njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, koju je pre toga zverski pretukao, plakala je, međutim, on joj je ipak monstruozno presudio.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading