TRAGEDIJA U MESTU RADEŠINE: Dečak se utopio u Jablaničkom jezeru!

Autor:

Svet

19.06.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mesto utapanja je izašao ronilački tim GSS Prenj

TRAGEDIJA U MESTU RADEŠINE: Dečak se utopio u Jablaničkom jezeru!

Foto: youtube.com/printscreen

U utorak u večernjim satima u Jablaničkom jezeru utopio se maloletnik.

GSS Prenj je primila dojavu da se u Jablaničkom jezeru, u mestu Radešine, grad Konjic utopio maloletnik i da uviđajna ekipa na čelu sa Kantonalnim tužiocem traži pomoć ronioca u traženju tela.

Na mesto utapanja je izašao ronilački tim GSS Prenj te nakon što su locirali moguće mesto gde se nalazi utopljenik, iz drugog zarona su pronašli telo na dubini od oko pet metara.

Telo je izvučeno na obalu i predato uvidajnoj ekipi na dalji rad. Na žalost Jablaničko jezero je odnelo jedan mladi ljudski život.

- Akcija vađenja tela je uspešno obavljena bez poteškoća za ronilački tim GSS Prenj - rečeno je iz GSS Prenj.

Podsetimo, šestogodišnji dečak doživeo je ono što nijedno dete ne bi trebalo da doživi. Mališan je juče pronašao beživotno telo svoje majke u stanu u Nemačkoj, a potom je, kao što su ga učili u vrtiću, pozvao policiju i hitnu pomoć.

Dečak je pronašao telo svoje mame Vivo J. (34) na podu u kuhinji, a policija je po dolasku na lice mesta ustanovila da je nesrećna žena najverovatnije ubijena. Odmah je raspisana potrga za dečakovim ocem, američkim državljaninom Džekom M. (54), koji je nestao u svojoj "Tesli", ali je naknadno pronađen i uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading