PRVI SNIMCI KRVAVOG OBRAČUNA NA CETINJU: Škaljarci Petar Kaluđerović i Dragan Roganović stradali u bombaškom napadu! Ima i povređenih (VIDEO)

Autor:

Svet

20.06.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je uviđaj.

PRVI SNIMCI KRVAVOG OBRAČUNA NA CETINJU: Škaljarci Petar Kaluđerović i Dragan Roganović stradali u bombaškom napadu! Ima i povređenih (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Jedna osoba poginula je, a više je povređeno jutros u eksploziji bombe na Cetinju, nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, rečeno je Vijestima nezvanično iz Uprave polciije.

Iz Uprave policije saopšteno je da su sve raspoložive policijske ekipe na terenu.

U toku je uviđaj.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, stradali je pripadnik zločinačkog Škaljarskog klana.

Izvor iz vrha Uprave policije kazao je da je povredama podlegla još jedna osoba, pripadnik iste organizovane kriminalne grupe.

 

CDM piše da je jaka eksplozija odjeknula posle devet časova ispred ulaza u Sportski centar, te da su od njene siline popucala stakla na zgradi i otkinuto je drvo.

Portal Dan saznaje da su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović. Nekoliko osoba je povređeno. Kako portal Standard saznaje, povređen je Tašo Jovanović.

Podsetimo, presretnuta komunikacija putem aplikacije Skaj otkrila je kako su šefovi Škaljarskog klana platili dva miliona evra kako bi osigurali privilegovane uslove za osumnjičene koji su uhapšeni nakon pokušaja atentata na vođu kavačkog klana, Radoja Zvicera, u Kijevu. Ovi uslovi uključivali su luksuzni tretman u pritvoru, uporediv sa uslovima u hotelu "Hajat".

Prema informacijama koje su preneli crnogorski mediji, Mile Radulović, poznat kao Kapetan, i osoba sa nadimkom dr Lima na aplikaciji Skaj, dogovarali su predaju novca ukrajinskom policajcu zaduženom za ove osumnjičene. Dogovor je uključivao dostavljanje kriptovanih telefona i isplate policajcu kako bi se obezbedili posebni uslovi za uhapšene Crnogorce, Stefana Mandića Đukića i Emila Tuzovića, kao i srpske državljane, Milana Brankovića i Petra Jovanovića.

U komunikaciji se Radulović, koji je kasnije otet i ubijen od strane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, obraća dr Limi o potrebi procene policajca kojem predaju novac, naglašavajući važnost poverenja zbog značajnih iznosa novca i kriptovanih telefona koji su poslani. Takođe, traženo je da osumnjičeni budu smešteni u istoj zatvorskoj sobi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jezdimir

20.06.2024 10:41

Doso djaso na naplatu.Zar ne stoji zapisano:"KO SE MACA LATI OD MACA CE POGINUTI".Zar moze neko da zlo radi,a da se dobrome nada,TO JE DUHOVNI ZAKON SETVE I ZETVE i ko God ima usi NEKA CUJE.