PRONAĐENA TELA DVOJE LJUDI: Policija uhapsila osumnjičenog

Autor:

Svet

20.06.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici su na mestu događaja.

PRONAĐENA TELA DVOJE LJUDI: Policija uhapsila osumnjičenog

Foto: Shutterstock

Nešto pre 14 sati u Slavonskom Brodu ubijeno je dvoje ljudi.

Policija je oko 13:50 u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske primila dojavu o postojanju sumnje u počinjenje krivičnog dela ubistva.

Policijski službenici su na mestu događaja u Slavonskom Brodu, gde su uočena mrtva tela dve osobe: 76-godišnjaka i 78-godišnjakinje.

Zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela uhapšen je 45-godišnjak.

Policijski službenici u zajedničkoj saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom rade na uviđaju i kriminalističkom istraživanju kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja, objavila je policija.

Podsetimo, u centru Slavonskog Broda krajem aprila pronađeno je telo muškarca, a iz policije je saopšteno da je jedna osoba povezana sa incidentom privedena.

Radi se o mladom građevinskom radniku iz Ukrajine

Do sukoba je došlo u stanu u kojem su bili smešteni radnici.

- Što se tiče događaja u Starčevićevoj ulici, na terenu su Hitna pomoć i policija. Mi za sada nemamo potvrdu da se radi o ubistvu. Pronađena je mrtva osoba, reč je o stranom državljaninu, a da li je u pitanju ubistvo pokazaće istraga - rečeno je iz policijske uprave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading