MUŠKARAC (50) POLNO ZLOSTAVLJAO TINEJDŽERKU! Pre toga drogirao devojčicu na rođendanu sopstvene ćerke!

Autor:

Svet

21.06.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je priveden uz krivičnu prijavu za bludne radnje i omogućavanje upotrebe psihoaktivnih supstanci

MUŠKARAC (50) POLNO ZLOSTAVLJAO TINEJDŽERKU! Pre toga drogirao devojčicu na rođendanu sopstvene ćerke!

Foto: Shutterstock

Istražni sudija Županijskog suda u Splitu doneo je odluku da pedesetogodišnjem nemačkom državljaninu bude određen istražni pritvor zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i drogirao maloletnu devojku na rođendanu svoje ćerke.

Osumnjičeni je navodno dao kokain devojčici i dirao njena intimna mesta, a slučaj je prijavila sledećeg dana, piše Slobodna Dalmacija.

Osumnjičeni priveden uz krivičnu prijavu za bludne radnje i omogućavanje upotrebe droga

Policija je osumnjičenog privela uz krivičnu prijavu za bludne radnje i omogućavanje upotrebe droga. Devojčica, koja će uskoro napuniti 18 godina, hrabro je prijavila ovaj slučaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti.


Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji pokazuju potrebu za zaštitom maloletnih osoba od potencijalnih zlostavljača i daje još veći značaj ulozi institucija sistema u sprečavanju i kažnjavanju ovakvih dela.

Zabrinutost javnosti

Ovaj slučaj izaziva veliku zabrinutost u javnosti, posebno zbog činjenice da se navodno dogodio na proslavi rođendana. Roditelji širom regiona su uznemireni ovim događajem i postavlja se pitanje bezbednosti dece na privatnim okupljanjima.

Značaj prijavljivanja slučajeva zlostavljanja

Važno je istaći hrabrost devojčice što je odmah prijavila slučaj nadležnim institucijama, čime je omogućila pokretanje istrage i potencijalno sprečila dalje zlostavljanje.


Ovaj slučaj jasno pokazuje koliko je važno osnažiti zakonske mehanizme i edukovati javnost o zaštiti dece od zlostavljanja, kao i podržati hrabrost žrtava da prijave ovakve događaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading