AUTOBUS SLETEO S MAGISTRALE! Policija blokirala sve puteve, hitna pomoć na terenu

Autor:

Svet

22.06.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je uviđaj nakon kojeg će se znati sve okolnosti nesreće

AUTOBUS SLETEO S MAGISTRALE! Policija blokirala sve puteve, hitna pomoć na terenu

Foto: youtube.com/xanthinews live

Autobus ukrajinskih registracionih oznaka, koji je vozio od Trogira prema Splitu sleteo je jutros sa magistrale. Na terenu su sve hitne službe.

Prema prvim informacijama, nema povređenih osoba, a nesreća se dogodila oko 9:30 časova, javlja Dnevnik.

Saobraćaj se odvija uz regulaciju policijskih službenika.

U toku je uviđaj nakon kojeg će se znati sve okolnosti nesreće.

Kad smo kod Hrvatske, istražni sudija Županijskog suda u Splitu doneo je odluku da pedesetogodišnjem nemačkom državljaninu bude određen istražni pritvor zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i drogirao maloletnu devojku na rođendanu svoje ćerke.

Osumnjičeni je navodno dao kokain devojčici i dirao njena intimna mesta, a slučaj je prijavila sledećeg dana, piše Slobodna Dalmacija.

Policija je osumnjičenog privela uz krivičnu prijavu za bludne radnje i omogućavanje upotrebe droga. Devojčica, koja će uskoro napuniti 18 godina, hrabro je prijavila ovaj slučaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji pokazuju potrebu za zaštitom maloletnih osoba od potencijalnih zlostavljača i daje još veći značaj ulozi institucija sistema u sprečavanju i kažnjavanju ovakvih dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading