RONIOCI PRONAŠLI TELO STRANOG DRŽAVLJANINA! Izvučen iz reke na 200 metara od mesta nesreće!

Autor:

Svet

23.06.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je pronađeno na dubini od četiri metra

RONIOCI PRONAŠLI TELO STRANOG DRŽAVLJANINA! Izvučen iz reke na 200 metara od mesta nesreće!

Foto: youtube.com/blic.rs

Danas su ronioci Regionalnog centra iz Bijele uspešno pronašli telo stranog državljanina koji je tragično nastradao u reci Zeti kod Rogama u Crnoj Gori.

Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela je izjavio da su nakon kraće pretrage terena uspeli da pronađu beživotno telo čoveka na četiri metra dubine, na oko 200 metara od mesta nesreće.

Detalji potrage i pronalaska tela

Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije su saopštili da je slučaj prijavljen u 15 sati i 46 minuta, nakon čega je pokrenuta intenzivna potraga. Telo je pronađeno na izvesnoj dubini, što je bio izazov za ronioce koji su uspešno obavili zadatak.

Identitet utopljenika

Nezvanično se saznaje da je reč o državljaninu Turske, mlađoj osobi koja je nažalost izgubila život u ovoj nesreći. Identitet žrtve nije zvanično potvrđen, ali se očekuje da će nadležne institucije uskoro izdati zvanično saopštenje.

Tragala i policija

Policija je takođe bila angažovana u potrazi za utopljenikom, što je zajednički napor koji je rezultirao pronalaskom tela.

Ova nesreća je izazvala tugu i žalost, a nadležne službe su odmah reagovale kako bi pronašle telo i pružile podršku porodici stradalog.

Očekuje se da će istraga utvrditi okolnosti ove tragične nesreće i pružiti odgovore na pitanja koja su i dalje otvorena.

U međuvremenu, zajednica je potresena ovim događajem i izražava saučešće porodici stradalog državljanina Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading